בקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה
-
@yeh-0 כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
אבל צריך לבדוק כי לפעמים אין..
איך?
אם אתה מזמין אז תשאל את המוכר, אם יש לך כבר אז פשוט תחפש בהגדרות
-
@yeh-0 אם יש ניפוי באגים אלחוטי אפשר, אם אין אי אפשר
למה אי אפשר להתקין כמו אפליקציה רגילה? צריך דווקא MDM וכל הדברים הללו? אי אפשר להגן על זה כמו אפליקציות אחרות?
שואל בשביל מישהו... לי אין מושג באנדרואיד. -
@י-פל כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
@yeh-0 אם יש ניפוי באגים אלחוטי אפשר, אם אין אי אפשר
למה אי אפשר להתקין כמו אפליקציה רגילה? צריך דווקא MDM וכל הדברים הללו? אי אפשר להגן על זה כמו אפליקציות אחרות?
שואל בשביל מישהו... לי אין מושג באנדרואיד.קיידרואיד משתמש בMDM, ובשביל MDM חייב לעשות פקודה בADB, אבל במולטימדיה צריך ניפוי אלחוטי בשביל הפקודה כי דרך ניפוי רגיל לא עובד..
-
@שניאור-שמח
ובלי MDM?
אין שום הגנה לאפליקציה?
חבל שיצטרכו דוקא את זה, לא? -
-
@שניאור-שמח
כן.
שאלתי האם ההגנה היחידה שיש לאפליקציה מפני הסרה היא MDM. האם לא ניתן לעשות סיסמא, ואז יוכלו להתקין גם על מולטימדיות. -
@י-פל כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
@שניאור-שמח
כן.
שאלתי האם ההגנה היחידה שיש לאפליקציה מפני הסרה היא MDM. האם לא ניתן לעשות סיסמא, ואז יוכלו להתקין גם על מולטימדיות.חייב mdm אחרת יהיה אפשר להסיר את קיידרואיד תוך דקה, mdm הוא חלק מהחסימה אי אפשר לבטל את זה..
זה כמו רכב בלי ברקסים, תוכל לנסוע אבל לא תוכל לעצור.. פחות או יותר -
חייב mdm אחרת יהיה אפשר להסיר את קיידרואיד תוך דקה,
אני לא מבין בזה.
אבל ידוע לי שיש אפליקציות שכדי להסיר צריך קוד. והן נקראות "אפליקציה לניהול המכשיר", ולכן יש להן הגנה מפני הסרה לא מורשית.
אני טועה? -
@י-פל כל החוזק של קיידרואיד זה בזכות הMDM, הוא גם מה שמאפשר לה לכפות את הVPN הוירטואלי (לחסום אינטרנט לאפליקציות לא מורשות)
אפליקציות חסימה מבוססות נגישות (את הניהול מכשיר בפני עצמו אפשר לכבות, הנגישות חוסם את הגישה להגדרה) יש כבר בלי סוף, החל מקידס פלייס ושאר אפליקציות בקרת הורים וכלה בכשר פליי, וידוע מה הן (לא) שוות -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
@י-פל כל החוזק של קיידרואיד זה בזכות הMDM, הוא גם מה שמאפשר לה לכפות את הVPN הוירטואלי (לחסום אינטרנט לאפליקציות לא מורשות)
אפליקציות חסימה מבוססות נגישות יש כבר בלי סוף (החל מקידס פלייס ושאר אפליקציות בקרת הורים וכלה בכשר פליי), וידוע מה הן (לא) שוותמעניין. האפליקציה של אאוטנט לאנדרואיד היא ללא MDM, להידוע לי.
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
@י-פל אתה מדבר על האפליקציה שלהם למולטימדיה? זה קידס פלייס... (אפליקציית בקרת הורים ע"י נגישות)
כלומר?
הם רק שינו את הסמל?
מדגיש: אני לא מכיר את זה אישית. -
@yeh-0 כתב בבקשת מידע | קיידרואיד במולטימדיה:
אבל צריך לבדוק כי לפעמים אין..
איך?
אם אתה מזמין אז תשאל את המוכר, אם יש לך כבר אז פשוט תחפש בהגדרות
ברוב המערכות מולטימדיה, בשביל להגיע לניפוי באגים צריך להיכנס להגדרות מפתחים וזה מוגן עם סיסמה
אני מצאתי את הסיסמה למערכת שלי ב-reddit, כדאי לבדוק שם...