זיכרון מלא ללא סיבה הנראית לעין
-
יש לי מחשב של חברת השכרה שכדי להכנס אליו ללא סיסמא יש להם איזה תוסף [כך נראה לי] שבהדלקה שלו קופץ חלון ל5 שניות בערך ואם לוחצים HOME נפתחים הגדרות שיחזור שכביכול מאפסים את המחשב,
אני אומר כביכול, כי הזיכרון שלו הוא 111GB ויש בערך רק 40GB זמינים, חיפשתי בתיקיות מערכת של הדיסק ושל ווינדוס איפה יש קובץ עם הרבה זיכרון ולא מצאתי.
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים. -
@mcnk אם אתה אומר שזה של השכרה אז בטח השתמשו בזה הרבה אז יתכן שזה קבצי TEMP ממליץ לעשות ניקוי דיסק ו\או ניקוי זבל ואגב הצגת קבצים נסתרים ניסית?
https://mitmachim.top/topic/2936/ccleaner-ניקוי-קבצי-זבל-בגירסה-ניידת?_=1592293653440# -
@shloimy אמר בזיכרון מלא ללא סיבה הנראית לעין:
@mcnk תנסה לעשות 'הצג קבצי מערכת' ותבדוק מה התווסף לך
@אליהו אמר בזיכרון מלא ללא סיבה הנראית לעין:
תנקה סל המחזור
@יהושע-זופניק אמר בזיכרון מלא ללא סיבה הנראית לעין:
@mcnk אם אתה אומר שזה של השכרה אז בטח השתמשו בזה הרבה אז יתכן שזה קבצי TEMP ממליץ לעשות ניקוי דיסק ו\או ניקוי זבל ואגב הצגת קבצים נסתרים ניסית?
https://mitmachim.top/topic/2936/ccleaner-ניקוי-קבצי-זבל-בגירסה-ניידת?_=1592293653440#תודה רבה לכל המגיבים!
אבל ניסתי את כל האפשרויות פה אך ללא הועיל. -
@mcnk אמר בזיכרון מלא ללא סיבה הנראית לעין:
אני אומר כביכול, כי הזיכרון שלו הוא 111GB ויש בערך רק 40GB זמינים, חיפשתי בתיקיות מערכת של הדיסק ושל ווינדוס איפה יש קובץ עם הרבה זיכרון ולא מצאתי.
במחיצה יש 111GB או בכונן?
-
-
יש לי מחשב של חברת השכרה שכדי להכנס אליו ללא סיסמא יש להם איזה תוסף [כך נראה לי] שבהדלקה שלו קופץ חלון ל5 שניות בערך ואם לוחצים HOME נפתחים הגדרות שיחזור שכביכול מאפסים את המחשב,
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.מישהו פה פעם הביא לי תוכנה שבודקת את כול המחשב תחפש
-
@ישראל10, תודה רבה, מצאתי משהו כזה - $WINDOWS.~BT אבל הוא בגודל 2GB, מצ"ב צילום מסך.!
זה היה אני שאמרתי לבדוק, אתה יכול למחוק את זה אבל תעשה את זה דרך מה שכתבתי למעלה בהגדרות / אחסון / קבצים זמניים
אפשר גם דרך לחיצה ימנית על כונן C / מאפיינים / ניקוי דיסק / נקה קבצי מערכת
![alt text]( image url)