הסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב
-
@ממענדי כתב בהסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב:
@ממענדי מישהו יודע?
כל העניין של F21 עם תדרים אמרקאים זה מכיוון שיש F30 שיש לו תדרים תואמים אז רק לקחו ממנו את התדרים.. אם תמצא F22 PRO עם תדרים כאלו אולי זה יהיה רלוונטי
-
@FSHLOMO כתב בהסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב:
זה לא מחליף זה מוסיף, אם יש לך את האמריקאים אמור להיות לך גם את הישראלים.
לא נכון, המדריך מחליף את התדרים ולא ניתן להשתמש בו בישראל,
מנסיון
@FSHLOMO כתבתי לך מפורש בתגובות למדריך -
@אזולאי כתב בהסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב:
@FSHLOMO כתב בהסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב:
זה לא מחליף זה מוסיף, אם יש לך את האמריקאים אמור להיות לך גם את הישראלים.
לא נכון, המדריך מחליף את התדרים ולא ניתן להשתמש בו בישראל,
מנסיון
@FSHLOMO כתבתי לך מפורש בתגובות למדריךמהנסיון שלי ועוד הרבה זה לא משפיע זה מוסיף תדרים זה לא מוריד
-
@ילד כתב בהסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב:
@למה-באתי אם יש לי טלפון רדמי a1 שיש לו בדיוק נתונים כמו אף 21 פרו האם יהיה ניתן לשאוב מהרדמי a1 ששמה כן יש וולטי פעיל ולשים אותו על האף 21 פרו
מה הקשר, זה רכיבים שונים
שיחות וואלה צריך רכיבים פיזיים -
@ילד כתב בהסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב:
אם יש לי טלפון רדמי a1 שיש לו בדיוק נתונים כמו אף 21 פרו האם יהיה ניתן לשאוב מהרדמי a1 ששמה כן יש וולטי פעיל ולשים אותו על האף 21 פרו
אם זה אותו מעבד ממש הייתי מנסה -
פוסט זה נמחק!
-
@אני-אני-אני כן זה אותו מעבד
ככה בכל אופן הגימיני אומר
-
@אני-אני-אני אני קודם צריך לשאוב את איזה מחיצה צריך לשאוב בשביל לצרוב ואת איזה טלפון אני צריך לאפס את הרדמי או את הf21 pro
-
@אני-אני-אני משום מה המחשב לא קורה את הרדמי מה יכול להיות
ראיתי כמה מדריכים שיש איזה רכיב שצריך להוציא בשביל שהמחשב יקרא אותו האמת שראיתי את המדריכים על שינוי imei אבל לפי מה שנראה לי שזה כאילו רכיב הגנה שחייב לשבור אותו בשביל זה
בגדול אין לי בעיה לעשות את זה השאלה היא אם זה באמת הבעיה אני יצרף לך כמה קישורים למה שראיתי https://youtu.be/21nFqv7tegA?si=3xUfnOxvkwEsol1h