הסבר | תגובות על מדריך לשדרוג את ה-Xiaomi Qin F21 Pro שלכם לתמיכה בתדרי LTE בארה"ב
-
@ליה-ט על איזה מדינה אתה דן לגבי שינוי אימיי שזה בעיה חוקית בארץ כל הכשרים בנויים על אימיי לא חוקי וגם לא ברור לי האם האימיי של qin הוא מקורי כי בסין הרבה חברות מזייפים אימיי ואם יש לך טלפון עם גירסא לא בדיוק מהיצרן אז כנראה כבר עכשיו יש לך אימיי מזוייף
יש אולי טענה משפטית להשתמש ב אימיי מזוייפת מהיצרן זה לא פלילי אבל להחליף גם מספר אימיי מזוייף יכול להיות בעיה חוקית אבל לא שמעתי בארץ מי שנתבע על זה -
@ליה-ט על איזה מדינה אתה דן לגבי שינוי אימיי שזה בעיה חוקית בארץ כל הכשרים בנויים על אימיי לא חוקי וגם לא ברור לי האם האימיי של qin הוא מקורי כי בסין הרבה חברות מזייפים אימיי ואם יש לך טלפון עם גירסא לא בדיוק מהיצרן אז כנראה כבר עכשיו יש לך אימיי מזוייף
יש אולי טענה משפטית להשתמש ב אימיי מזוייפת מהיצרן זה לא פלילי אבל להחליף גם מספר אימיי מזוייף יכול להיות בעיה חוקית אבל לא שמעתי בארץ מי שנתבע על זה -
@ליה-ט חבל על ההשקעה המדריך הזה לא באמת עושה הרבה תכל'ס אי אפשר להסתמך על זה בנסיעה לארה"ב חצי מהזמן לא תהיה קליטה.
-
-
-
@שלוםפ אני לא מדבר על המדריך הזה. ולא אמרתי רשמי.
אני מדבר על הרומים האמריקאים ש@tripleu יצר -
@שלוםפ אבל האף 30 מגיע רק בגירסה כשרה. (וגם מאד יקר).
{יש לקנות את זה בארץ?}
ב. יש איפשרות לקנות אף 21 פורט כתום ולצרוב עליו?
ג. זה משמעותי הצריבת גירסה אמריקאית על המכשיר?
ד. האם זה עובד שם גם ללא הצריבה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות