מדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@למה-באתי כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
אני יעלה ע''ז מדריך מסודר ונורמאלי בהמשך... לבנתיים זה מה שאני עשיתי לעצמי
:אם קובץ LOGO.BIN
-
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
@ילד-גדול כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
@למה-באתי כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
(מדריך זה נעשה אחרי שעות של עבודה. נסיונות. באגים ודפקות... אנא פרגנו בלייקים..)
אסור לבקש לייקים!!!!!
מי אמר לך?
חוקי הפורום נא לעיין
לא כדי לסתות מהנושא ומהמדריך הנפלא -
פוסט זה נמחק!
-
@ראש-מוח-בייט כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
@ילד-גדול כתב
אסור לבקש לייקים!!!!!
מה קרה אתה השוטר באתר הזה
תפרגן לו
מה הקשר?
יש חוקים לפורום וצריך לציית להם -
@ראש-מוח-בייט כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
@ילד-גדול כתב
אסור לבקש לייקים!!!!!
מה קרה אתה השוטר באתר הזה
תפרגן לו
אם אתה נוסע על 200 בכביש ושוטר לא עצר אותך זה אומר שאתה עושה משהו טוב
ואם תראה מישהו לעשות את זה לא תגיד לו חבר יקר תזהר זה סכנה אז זהו
יש חוקים בעולם הזה וצריך לציית להם ואם זה אתר של בן אדם X והחליט שאסור לכתוב אות "כ" אז אסור לכתוב וזהו
למה ?! כי ככה הוא החליט
באהבה️ -
@אורחל כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
מתי שצריך לתת לייקים כפי שכתוב בחוקים נותנים מתי שלא לא
אני רואה אתה רודף אותי בכל נושא
-
מתי שצריך לתת לייקים כפי שכתוב בחוקים נותנים מתי שלא לא
אני רואה אתה רודף אותי בכל נושא
הפוך אתה רודף אותי
@צוות-פיקוח זה לא נראה לי לרמה שלנו
-
-
(עוד משהו קטן... יש לי נגן M390 שחטף בריק ושוכב במגירה לא עובד...
אם מישהו יכול לעשות לי טובה ולשאוב גירסא מלאה ע''פ המדריך שהעלתי עכשיו. אני אשמח מאוד!!!)אם התכוונת לM390 (לא הפרו) אז הנה לך רום רשמי מהמוכר בעלי אקספרס
https://drive.google.com/file/d/1_wQ97Ec*****Ge6COX8pDdV11w-u_eWa8h-a1/view?usp=sharing -
-
כמו''כ אני ממליץ יותר לעבוד עם הadb ולא עם הסקריפט שהוא העלה לשם..
זה מתאים לאנדרואיד 10 ו 11,
אם יהיה ביקוש אני אולי יכין גם ל אנדרואיד 9 ומטה.@למה-באתי כתב במדריך | הכשרת נגני אדרואיד 8 מא' ועד ת' - מדריך שלא נראה כמותו!!:
הנגן נכנס לכם למצב פאסטבוט? לא להיבהל.. לנסות לכבות בלחיצה ארוכה.. לא עבד? לנסות לכבות בלחיצה על מקש ההפעלה ומקש הווליום התחתון... לא עבד? אין מה לעשות אלא לחכות שתגמר הסוללה ואז הנגן ידלק רגיל..
או פשוט להריץ פקודה:
fastboot reboot