חסימת כרום בהורדה
-
@שבע-יפול-צדיק על הקובץ עצמו צריך להיות כתוב משהו הורד בכל מקרה או משהו כזה .. אני פשוט לא זוכר כרגע אבל זה לא מסובך..
-
תודה רבה רק בשמחות
-
אכן התוכנות של ירון מזוהות כוירוס
אבל מה אכפת לך תמיד אפשר ללחוץ על "שמור" (צריך להכנס לדף ההורדות כדי שזה יופיע) -
@יוסי-מחשבים אני אומר לך שאתמול זה פשוט לא נתן לי בשום דרך.
רק אחרי שהתקנתי אנטי וירוס והשהתי הגנה.. -
@שמואל אמר בחסימת כרום בהורדה:
מקרה שקרה לי אתמול:
התקנתי ווינדוס חדש, מישום מה למרות כל ניטרולי ווינדוס דיפנדר והכל היו נחסמים לי הורדות, כמו תוכנת ההתחל, WinRAR של ירון ועוד, ועד שלא התקנתי אנטי וירוס ונטרלתי אותו לאחר שהתקנתי אותו זה לא נפתר...-- לה' פתרונים --
אני נמצא בקבוצת התמיכה של ירון.
זה נראה שהמלחמה של ווינדוס בכל הקשור לכיבוי הדיפנדר היא משהו לא ברור - אבל נמצא אצלם עמוק בDNA.
למרות כל הגרסאות שהוא מעלה ליישום שלו שמיועד לנטרול הדיפנדר, הרבה אנשים מתלוננים שזה לא עוזר - או שזה פשוט מכבה אותו למראית עין, אבל בפועל הוא עובד.
בפניות אישיות, ממליצים לכל מי שמסתבך להתקין אנטי וירוס נוסף, לנטרל אותו בזמן ההורדות וההתקנות או להוסיף חריג, ואז דיפנדר פחות מתערב. -
@שמואל אמר בחסימת כרום בהורדה:
@יוסי-מחשבים אני אומר לך שאתמול זה פשוט לא נתן לי בשום דרך.
רק אחרי שהתקנתי אנטי וירוס והשהתי הגנה..לא הבנתי, אם אני אתקין אנטי וירוס ואשהה את ההגנה אני אוכל לחלץ את הקובץ של ווינדוס דיפנדר?
-
@asher אמר בחסימת כרום בהורדה:
לא הבנתי, אם אני אתקין אנטי וירוס ואשהה את ההגנה אני אוכל לחלץ את הקובץ של ווינדוס דיפנדר?
כן
-
תודה
-
אני ממליץ לכבות גם עם התוכנה המצורפת ומניסיון אז אין בעיות:
DefenderControl.zip