מדריך | אוסף גרסאות ל-qin f21 ו-f22
-
שלום לכולם.
עבדתי עם טלפונים של שיאומי כבר זמן הרבה. עם הזמן, הצלחתי לאסוף כמות יפה של תוכנות שימושיות שאנשים אחרים יכולים להשתמש בהן. הכל בחינם כמובן.
נ.ב. חלק מהרומים הם מאוד פופולאריים, ואולי יש לך אותו כבר, אבל אני חושב שזה רעיון טוב ליצור מרכז רשמי שממנו לקחת במידת הצורך.תודה @מישהו12 @שניאור-שמח ולכל האנשים שעזרו לי.
אני אתחיל עם רשימה של ROM, כל אחד מסביר מה הם עושים, ואם זמין, קישור למדריך.
אם יש לך רום שברצונך להוסיף לרשימה, אנא הודע לי. כמה שיותר יותר טוב.כל הגרסאות משתמשות בכלי sp flash
דרישות
כל זה הוא הדרישות, כמו sp_flash_tool, twrp, magisk, דרייברים וכו'.1. f21 restore.rar
זהו רום חתום שישחרר את ה-f21 שלך. הכי טוב למתחילים שמפחדים לבנים את הטלפון שלהם כשהם מהבהבים. לא כולל שירותי גוגל או רוט2. f22 brick restore.7z
זו גרסה מוזרה שתפרוץ את ה-f22 pro שלך. אצלי זה לא עבד טוב, בעוד שאחרים טענו שזה עובד טוב אצלם. לא כולל שירותי גוגל או רוט.
זו ההדרכה.3. f22 android 12 restore.rar
זו גרסה 2 ב-1. זו גרסה חתומה שיכולה לשחרר את הבריק של f22 pro תוך כדי שדרוג נחמד לאנדרואיד 12.1. שירותי גוגל כלולים. הכי טוב ללא ספק. לא כולל רוט. זו ההדרכה.4. f21 android 13.rar
רום זה מעדכן את ה-f21 לאנדרואיד 13. לא חתום. לא כולל שירותי גוגל או רוט. עובד רק עבור 4\64. עדיין עובד על זה, אעדכן כשיהיה זמין
זו ההדרכה.5. f21 android 13 beta.rar
זה בדיוק כמו הקודם, אבל יש בו כמה באגים. לזה יש שירותי גוגל.6. f22 mt6739.rar
זהו רום חתום ל-f-22 ללא המצלמה. יש שירותי גוגל. הוא חתום. לא כולל רוט. מישהו ניסה ולבנה את המכשיר שלו, אז אל תנסה אלא אם כן יש לך גיבוי.
זו ההדרכה.7. f21 gtr.rar
גרסה זו עבור f21 מביאה לך רוט, שירותי גוגל, twrp. זה לא חתום. זו ההדרכה.8. f22 unlocked gtr.rar
גרסה זו עבור f22-פרו מביאה אותך לרוט ולשירותי גוגל. זה לא חתום. זו ההדרכה.9. f21 bands.zip
הרום הזה רק נותן לך תדרים ארה"ב. זו ההדרכה באנגלית, וזו בעברית.10. F21 a.i.v.7z
זוהי גרסה כשרה מותאמת אישית ל-f21 pro. הנה מידע נוסף11. Los 20 v2.0.rar
זו הגרסה שלי ל-f21 שמכילה את אנדרואיד 13, שירותי גוגל, רוט, TWRP, lineageOS 20 ו-Treble Droid. הנה המדריך.זוהי גרסה ל-f21 המכילה אנדרואיד 11, lineageOS, root, TWRP, שירותי גוגל וכו'. זו אחת הגרסאות הטובות ביותר והשיאי האישי שלי. הנה המדריך
זהו לעת עתה, אני מקווה שנקבל יותר עם הזמן.
הסיסמה לכל הקבצים היא TripleU
לשאלות ותלונות {צפויות} פנה אלי בכתובת tripleuworld@gmail.com
-
@שניאור-שמח
נערך -
@TripleU כתב במדריך | אוסף גרסאות ל-qin f21 ו-f22:
עובד רק עבור 4\64.
לא. הsuper.img הזה אמור להתאים גם ל3\32
להקות ארה"ב
תרגום לעברית של bands זה מילולית להקות, בהקשר הזה נכון לכתוב תדרים.
נ.ב נראה שאתה לא ישראלי, וגם לא אמריקאי.
מהי שפת האם שלך? -
-
פוסט זה נמחק!
-
@FSHLOMO
כֵּן. זה עובד.הייתי כותב את המדריך המדויק אבל אני לא יכול לכתוב עברית בצורה שוטפת. אני פשוט משתמש בגוגל תרגום.
כמוני כמוך
כשאני התחלתי פה בפורום עשיתי אותו דבר
היום אני כבר הרבה יותר טוב ב"ה -
פוסט זה נמחק!
-