בעיה | שמירת סיסמאות בגוגל
-
לאחרונה נמחקו לי כל הסיסמאות בגוגל, ומאז המחשב גם לא נותן לי את האפשרות לשמור סיסמאות חדשות, מישהו יודע מה הפתרון לזה?
בתודה רבה מראש לכל העוזרים והמסייעים. -
@אהרן-לוי

זה נמצא ב3 נקודות בצד יש כרטיסיה סיסמאות ומילוי אוטומטי>מנהל הסיסמאות של גוגל>הגדרות.
תבדוק שמסומן שם הצעה לשמירת סיסמא
אם זה דלוק תכבה ותדליק מחדש@emusic802
תודה רבה על הייעוץ, עשיתי כפי שכתבת ולא פתר את הבעיה. -
@אהרן-לוי

זה נמצא ב3 נקודות בצד יש כרטיסיה סיסמאות ומילוי אוטומטי>מנהל הסיסמאות של גוגל>הגדרות.
תבדוק שמסומן שם הצעה לשמירת סיסמא
אם זה דלוק תכבה ותדליק מחדש@emusic802 חוץ מזה בשלוש נקודות שמופיע שם אין לי כרטיסיה סיסמאות מילוי אוטמטי וכו' אלא דרך הגדרות וחפרתי שם וכו'.
-
@emusic802 חוץ מזה בשלוש נקודות שמופיע שם אין לי כרטיסיה סיסמאות מילוי אוטמטי וכו' אלא דרך הגדרות וחפרתי שם וכו'.
-
לאחרונה נמחקו לי כל הסיסמאות בגוגל, ומאז המחשב גם לא נותן לי את האפשרות לשמור סיסמאות חדשות, מישהו יודע מה הפתרון לזה?
בתודה רבה מראש לכל העוזרים והמסייעים.@אהרן-לוי כשאתה פותח משתמש חדש של גוגל הבעיה עדיין קיימת?
-
@אהרן-לוי כשאתה פותח משתמש חדש של גוגל הבעיה עדיין קיימת?
@חובבן-מקצועי ווואווו באמת פתחתי במשתמש חדש ושומר,
אז מה לעשות שישמור גם במשתמש שלי? -
@חובבן-מקצועי ווואווו באמת פתחתי במשתמש חדש ושומר,
אז מה לעשות שישמור גם במשתמש שלי?@אהרן-לוי אם אין לך שם סימניות חשובות במיוחד, אז פשוט תפתח שם את החשבון מייל שלך..
אולי אם תפעיל סינכון, ואז תפעיל סינכרון גם במשתמש החדש, אז הכל יעבור לשני
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות