Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@איציקא מה הכוונה קיידרואיד
@פרופלור חסימה מעולה לנגנים פלאפונים וכו'
@המפותח השאלה אם קולטים שזה היה פעם סמרטפון כי אז זה פחות
@פרופלור תלוי איזה מכשיר אתה קונה ואיך הוא נראה...
@המפותח מה זה גלי סטאר
@פרופלור טלפון קטן וטוב
@איציקא אתה יכול לתת לי קישור
@פרופלור מכשיר סיני מטורף טביעת אצבע זיהוי פנים וכו' 8 ג'יגה ראם 256 ג'יגה פנימי מעבד מאוד חזק וכו'
@המפותח כתב בבירור | מחפש נגן חדש טוב ומקצועי משהו יכול להמליץ לי אשמח ממש ממש:
תקנה גלי סטאר, בסיילים באליקספרס זה יכול לצאת 670₪
חבל על הכסף, בשביל נגן jelly 2e יעשה את העבודה אותו דבר
@פרופלור תעבור קצת על הפוסטים בנושאים שאמרו לך כבר ואז תמשיך לשאול (חבל על הפוסטים חסרי העניין)
@צדיק-תמים זה הבדל של 130 ש''ח
@פרופלור כתב בבירור | מחפש נגן חדש טוב ומקצועי משהו יכול להמליץ לי אשמח ממש ממש:
אתה יכול לתת לי קישור
בבקשה גלי סטאר
@פרופלור אתה שואל על נגן טוב ביחס לנגנים הפשוטים ממש, או ביחס לנגני האנדרואיד שבארץ?
כי אם אתה שואל ביחס לנגנים הפשוטים ממש, אז כל נגן אנדרואיד הרבה יותר טוב, וזה אומר שאתה לא צריך להשקיע הרבה במיוחד
@ישראל-142 תכלס כל הנגנים הפשוטים שמשווקים בארץ אתה יכול למצוא אותם בעליבאבא ובאלי אקספרס מחיר של 200 שקל ובארץ מוכרים לך אותו ב קרוב ל 550 600 במקום לקנות בחנויות בארץ אפשר להזמין לבד ולהכשיר לבד חיסכון של כמה מאות שקלים
@המפותח נשמע טוב הגלי סטאר הזה השאלה האם אחרי הטיפול גם מבפנים זה לא נראה סמרטפון
@פרופלור תפנה אליי בפרטי אני ישלח לך תמונות
לא, אפשר להכשיר את זה ברמה הכי טובה שיש שיהיה נגן
@המפותח תודה ואיפה אני יכול להכשיר את זה ברמה הזאות
אתה יכול להכשיר לבד על ידי קיידרואיד זה ממש פשוט
@פרופלור עיין כאן