המלצה | מקרן בגרושים!!!
-
@שר-התקשורת כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!:
איך אפשר להתקין כרום על המקרן הזה?
תראה יש שם חנות (לא של גוגל) תתקין משם
-
@שניאור-שמח שלום וברכה האם יש אפשרות לעקור את היוטיוב וחנות האפליקציות ונטפליקס?
תבורך. -
@שניאור-שמח איך שמים זה לא מתחבר למחשב
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@שניאור-שמח עם כבל אבל הC למחשב והUSB למקרן ואין קולט ואין קשב
יש אופציה אחרת? -
פוסט זה נמחק!
-
@849060AAA כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!:
@שניאור-שמח עם כבל אבל הC למחשב והUSB למקרן ואין קולט ואין קשב
יש אופציה אחרת?הפעלת ניפוי באגים?
-
@שניאור-שמח לא מצאתי במקרן איפה מפעילים ניפוי באגים.
עדין לא מבין כאשר אני מחבר את הC במחשב והUSB הרגיל במכשיר זה אמור לקלוט אותו עם ניפוי באגים????? -
עדין לא מבין כאשר אני מחבר את הC במחשב והUSB הרגיל במכשיר זה אמור לקלוט אותו עם ניפוי באגים?????תחפש בהגדרות
@849060AAA כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!:@שניאור-שמח לא מצאתי במקרן איפה מפעילים ניפוי באגים.
עדין לא מבין כאשר אני מחבר את הC במחשב והUSB הרגיל במכשיר זה אמור לקלוט אותו עם ניפוי באגים?????משהו כזה, לא זוכר
אבל קודם צריך להפעיל במכשיר -
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!:
עדין לא מבין כאשר אני מחבר את הC במחשב והUSB הרגיל במכשיר זה אמור לקלוט אותו עם ניפוי באגים?????תחפש בהגדרות
@849060AAA כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!:@שניאור-שמח לא מצאתי במקרן איפה מפעילים ניפוי באגים.
עדין לא מבין כאשר אני מחבר את הC במחשב והUSB הרגיל במכשיר זה אמור לקלוט אותו עם ניפוי באגים?????משהו כזה, לא זוכר
אבל קודם צריך להפעיל במכשיראם אנחנו מדברים על אותו מקרן אז חפרתי בכל ההגדרות וממש לא מצאתי
המכשיר YH300PRO -
@849060AAA אני מדבר על המקרן שבעל הנושא רשם
יש שתי דריל להפעיל את זה 1 דרך ההגדרות הפשוטות 2 דרך ההגדרות המתקדמות שצריך לפתוח הגדרות מפתחים ואז יש לך -
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!:
@849060AAA אני מדבר על המקרן שבעל הנושא רשם
יש שתי דריל להפעיל את זה 1 דרך ההגדרות הפשוטות 2 דרך ההגדרות המתקדמות שצריך לפתוח הגדרות מפתחים ואז יש לךאוקי הצלחתי להתקין אבל כאשר אני מפעיל את המקרן קופצת לי ההודעה הבאה
מה אני אמור לעשות