המלצה | מקרן בגרושים!!!
- 
@מגשימה מוזר, אישרת במקרן? @שניאור-שמח כן 
- 
@אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו 
- 
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 
- 
@אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 
- 
- 
@דוד-משה-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: אולי דרייבר איזה דרייבר אני צריך לזה? 
- 
@דוד-משה-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: אולי דרייבר איזה דרייבר אני צריך לזה? @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @דוד-משה-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: אולי דרייבר איזה דרייבר אני צריך לזה? אני לא נביא אבל תנסה בעדכונים אופצונלים בוינדוס 
- 
@מגשימה מוזר, אישרת במקרן? 
- 
- 
@אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 אז זה לא מתחבר בווינדוס 10? 
- 
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 אז זה לא מתחבר בווינדוס 10? @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 אז זה לא מתחבר בווינדוס 10? לי יודע 
 תסביר בדיוק על מה לחצת וכו'
- 
@אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @אברהם-אברהם-1 מוזר, אני הצלחתי 
 איזה ווינדוס יש לך?10 פרו לי יש 11 אז זה לא מתחבר בווינדוס 10? לי יודע 
 תסביר בדיוק על מה לחצת וכו'@שניאור-שמח לחצתי על הכפתור שאמרת למעלה בשלט... ואחכ במחשב התחבר....ומופיע לי את שם המכשיר, אבל הוא לא מצליח להתחבר 
- 
@שניאור-שמח לחצתי על הכפתור שאמרת למעלה בשלט... ואחכ במחשב התחבר....ומופיע לי את שם המכשיר, אבל הוא לא מצליח להתחבר @אברהם-אברהם-1 תשלח לי צילום מסך אחרי שאתה לוחץ התחבר ואתה רואה את המקרן 
 ותשלח לי קישור למקרן שהזמנת
- 
@מגשימה לא בלוטוס! תראי רשום לך 'התחבר' תנסי את זה @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @מגשימה לא בלוטוס! תראי רשום לך 'התחבר' תנסי את זה הוא מחפש ומחפש ולא מוצא.... 
- 
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @מגשימה לא בלוטוס! תראי רשום לך 'התחבר' תנסי את זה הוא מחפש ומחפש ולא מוצא.... @מגשימה כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @מגשימה לא בלוטוס! תראי רשום לך 'התחבר' תנסי את זה הוא מחפש ומחפש ולא מוצא.... לחצת במקרן על מה שאמרתי לך? 
- 
@מגשימה כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @מגשימה לא בלוטוס! תראי רשום לך 'התחבר' תנסי את זה הוא מחפש ומחפש ולא מוצא.... לחצת במקרן על מה שאמרתי לך? 
- 
@מגשימה כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: @מגשימה לא בלוטוס! תראי רשום לך 'התחבר' תנסי את זה הוא מחפש ומחפש ולא מוצא.... לחצת במקרן על מה שאמרתי לך? @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: לחצת במקרן על מה שאמרתי לך? ובמקרן נפתח כמה קוביות 
 אחד הגדרת רשתות השני בלוטוס ועוד כמה
- 
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: לחצת במקרן על מה שאמרתי לך? ובמקרן נפתח כמה קוביות 
 אחד הגדרת רשתות השני בלוטוס ועוד כמה
- 
@מגשימה אמרתי לך ללחוץ על לחצן בשלט! @שניאור-שמח כתב בהמלצה | מקרן בגרושים!!!: אמרתי לך ללחוץ על לחצן בשלט! נכון 
 וזה פותח לי 8 חלונות לבחירה