בעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים
-
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים:
התשובה שהתקלה היא מסובכת לתיקון כי כל פעם יש תיקון אחר וזה לא משהוא שאפשר לענות עליו תשובה חד משמעית
נכון, אבל בכל זאת אפשר לכתוב בקצרה את האפשריות, ולא צריך לקראו את הכל הגייגים של כולם, לדוגמא, שים לב רק כאן כמה פוסטים הם באמת לא מסייעים לקורא הבא והם עוסקים רק בתועלת של הפוסט שלי
-
@menajemmendel כתב בבעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים:
את האפשריות
אם תעשה אפשרות אחת שלא טובה תערוס לך את הכרטיס ולכן אי אפשר ללמד משהוא של נסיון של הרבה שנים בפוסט שיהיה מספקי מובן כדי שלא תעשה טעיות
-
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים:
@menajemmendel כתב בבעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים:
את האפשריות
אם תעשה אפשרות אחת שלא טובה תערוס לך את הכרטיס ולכן אי אפשר ללמד משהוא של נסיון של הרבה שנים בפוסט שיהיה מספקי מובן כדי שלא תעשה טעיות
נכון זה פוסט מיועד למי שיש לו קצת יותר מהבנה מינימלית במחשבים, ובכל אופן לעבור על 20 פוסטים מורחים בנושא לא פתורים בלא''ה את הבעיה הנ''ל,
-
למה אני יודע כמה הבנה יש לך
למעשה אפ אחד לא מוכן לקחת על עצמו את זהאם הוא יכתו אחרי זה יבקשו את כל התקלות שנגרמו מעצם המדריך שהוא יתקן@menajemmendel כתב בבעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים:
20 פוסטים מורחים בנושא לא פתורים בלא''ה את הבעיה הנ''ל,
וגם לפתוח כזה שרשור לא
-
פוסט זה נמחק!
-
@ייייי כתב בבעיה | סליחה על השאלה הנדושה-מה ניתן לעשות עם כרטיס שדורש פרמוט. שאלה בשבילי, אבל מבקש גם לסכם את הפתרונות ל דברים:
יש כאן בפרום ,אחד שטוען שהוא יכול לתקן ב 50 ש"ח בשליטה מרחוק תנסה אותו
אני מוחה.
יש כאן ניק מוכר, ה"ה הרב @מתכנת-חובב שכבר הציל הרבה כרטיסים, במחיר כמעט סמלי של 50 ש"ח. -
שאלה האם יש אפשרות להשתמש בתוכנת שחזור לפני שמפרמטים את זה? וא''כ באיזה?
אפשר
(תלוי מה בדיוק הבעייה)
יצא לי פעמים רבות "לשחזר" כרטיס שדרש איתחול עם R-studio
(תוכנה בתשלום, יש פריצה בפורום) -
@menajemmendel
כתבת ובצדק שאתה רוצה שלא יהיה סתם פוסטים ושרשורים ארוכים על הנושא,
כי כאלה כבר לא חסר על הנושא הנדוש הזה.....
וזה לשונך:שלום, סליחה שאני פותח עוד אשכול על זה, אני יודע שיש מלא מלא אשכולות על זה בפורום, חיפשתי חרשתי בהם, אבל אדרבה בגלל שיש כ''כ הרבה מרוב עצים לא רואים את היער, מה גם שבכל אחד מהם, הרוב הוא שיח מיותר בין הכותבים, ומיעוט פתרונות.
הייתי ממליץ שנכין בין כולם איזה מדריך מסודר עם הפתרונות האפשריים, ובלי שום שיח, ושימחקו את כל שאר האשכולות המיותרים.
אז אומר כך:
יש לי כרטיסולכן בדיוק כתבתי לך שהכי טוב זה שתעיין בעצמך במה שכתוב שם, ובכך תחסוך מכולנו עוד שרשור אינסופי שחוזר על עצמו,
בטוחני שלא תקבל כאן אפילו רעיון אחד קטן שלא כתוב שם,
נכון שעדיין לא קיים מדריך מסודר,
אבל השרשור שפתחת וודאי לא מקדם את המטרה הזאת, הוא רק יוסיף עוד מראה מקום לחיפוש בתוך ים של בליל של פוסטים.....