באג | המחשב מתמלא כל הזמן בקבצי זבל
-
-
שלום וברכה, אשמח מאוד באם מישהו יוכל לעזור לי בענין בדחיפות.
המחשב שלי מתמלא כל הזמן בקבצי זבל, לא עוזר כמה שאני מוחק קבצים, כבר אין על המחשב שלי כמעט כלום, אבל הוא מתמלא לבד.
המחשב בסה"כ 57 ג"ב. ומתוכו יותר מ32 ג"ב קבצי מערכת.
מה עושים?מצ"ב צילום מסך.
-
@emusic802 לא יודע איך בודקים את הדגם שלו, אבל כן, במחשב אסוס כחול קטן.
-
@emusic802 לא יודע איך בודקים את הדגם שלו, אבל כן, במחשב אסוס כחול קטן.
@יצחקיצחק אוקי אז להוי ידוע המחשב הנ"ל מיועד גם אם לא בגדרה אבל במציאות עבור אופיס וגלישה ברשת ולא עבור שום תוכנה אחרת כך שאם יש לך תוכנות תעיף את כולם
בנוסף מצרף לך קישורשל מדריך איך לנקות את כל הקבצים המיותריםhttps://mitmachim.top/topic/192/מדריך-המחשב-מפוצץ-מה-לעשות
כל האמור הוא כמובן אחרי שתעביר לכרטיס או לאונקי או כל אחסון אחר את כל הדברים הכבדים כדוגמת תמונות וידאו וכו'
-
@יצחקיצחק אוקי אז להוי ידוע המחשב הנ"ל מיועד גם אם לא בגדרה אבל במציאות עבור אופיס וגלישה ברשת ולא עבור שום תוכנה אחרת כך שאם יש לך תוכנות תעיף את כולם
בנוסף מצרף לך קישורשל מדריך איך לנקות את כל הקבצים המיותריםhttps://mitmachim.top/topic/192/מדריך-המחשב-מפוצץ-מה-לעשות
כל האמור הוא כמובן אחרי שתעביר לכרטיס או לאונקי או כל אחסון אחר את כל הדברים הכבדים כדוגמת תמונות וידאו וכו'
@emusic802 תודה, יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים והוא עבד מצויין, זה משהו שקרה לי רק עכשיו, אין לי עליו כמעט שום תוכנה, הוא מתמלא לבד שוב ושוב.
יכול להיות שיש איזה תוכנה שמייצרת קבצי זבל? -
שלום וברכה, אשמח מאוד באם מישהו יוכל לעזור לי בענין בדחיפות.
המחשב שלי מתמלא כל הזמן בקבצי זבל, לא עוזר כמה שאני מוחק קבצים, כבר אין על המחשב שלי כמעט כלום, אבל הוא מתמלא לבד.
המחשב בסה"כ 57 ג"ב. ומתוכו יותר מ32 ג"ב קבצי מערכת.
מה עושים?מצ"ב צילום מסך.
@יצחקיצחק כתב בבאג | המחשב מתמלא כל הזמן בקבצי זבל:
המחשב בסה"כ 57 ג"ב. ומתוכו יותר מ32 ג"ב קבצי מערכת.אם המחשב מחובר לאינטרנט זה להיות בגלל עדכוני מערכת
-
@emusic802 תודה, יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים והוא עבד מצויין, זה משהו שקרה לי רק עכשיו, אין לי עליו כמעט שום תוכנה, הוא מתמלא לבד שוב ושוב.
יכול להיות שיש איזה תוכנה שמייצרת קבצי זבל?