בקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף
-
@א-ר כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
@שמואל-ש פשוט תחכה לאזעקה (שלא תבוא בעז"ה) ותבדוק אם קיבלת
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
ואיך אני יודע אם המכשיר שלי תומך בזה?
סע לצפון ותחכה
ידעתי שאלו יהיו התשובות...
אבל אני התכוונתי לשאול ל @מישהו12 ול @צדיק-0 או למומחה אחר שיוכל להגיד לי איפה אני יכול לבדוק האם המכשיר שלי תומך
וכן האם אכן זה יעבוד אצלי - אם המכשיר תומך -
@מישהו12 עיין באתר של חברת פלאפון
מפורש גם שבשכשרים זה לא עובד@מישהו12 כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
א. רוב המכשירים אפשר.
ב. לא מבין מה הקשר נדידה.המכשיר מנסה להתחבר למגדלי קליטה כל הזמן אך מקבל סירוב במקרה של שיחות חירום המכשיר מתחבר כמו בנדידה שזה אומר להתחבר בתשלום לאנטנה של חברה שאתה לא מנוי עליה (כמו כשטסים לחו"ל) אבל מכיוון שזה שיחת חירום החברה שמקבלת את השיחה לא גובה את הנדידה ומאפשרת לשיחה להתבצע
כך נראה לענ"ד ולפי מה שראיתי ברשת
-
@צדיק-0 כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
מפורש גם שבשכשרים זה לא עובד@מישהו12 כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
א. רוב המכשירים אפשר.
ב. לא מבין מה הקשר נדידה.המכשיר מנסה להתחבר למגדלי קליטה כל הזמן אך מקבל סירוב במקרה של שיחות חירום המכשיר מתחבר כמו בנדידה שזה אומר להתחבר בתשלום לאנטנה של חברה שאתה לא מנוי עליה (כמו כשטסים לחו"ל) אבל מכיוון שזה שיחת חירום החברה שמקבלת את השיחה לא גובה את הנדידה ומאפשרת לשיחה להתבצע
בדיוק,
ולכן גם בהודעת חירום הוא יקבל... -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
א. רוב המכשירים אפשר.
בדיוק,
ולכן גם בהודעת חירום הוא יקבל...לא כי זה עובד הפוך המגדל שולח רק למי שכבר מחובר אליו והמכשיר אינו מתחבר אלא"כ הוא מוציא שיחת חירום
(אני לא יודע אם אני יכול להסביר את זה אבל אני יכול להוכיח את זה שרק החברה שאליה אתה רשום (או גוף רשמי שחייב את החברות לתת לו גישה) יכולה לדחוף לך הודעות CB)
-
שבמכשירים כשרים לא עובד
אבל מכשיר לא כשר וקו כשר?חסימת הגישה היא ברמת הרשת לא ברמת המכשיר
בכל מקרה לטענת פיקוד העורף הם עובדים על פתרון למרות שרוב המכשירים הכשרים לא תומכים -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
א. רוב המכשירים אפשר.
בדיוק,
ולכן גם בהודעת חירום הוא יקבל...לא כי זה עובד הפוך המגדל שולח רק למי שכבר מחובר אליו והמכשיר אינו מתחבר אלא"כ הוא מוציא שיחת חירום
(אני לא יודע אם אני יכול להסביר את זה אבל אני יכול להוכיח את זה שרק החברה שאליה אתה רשום (או גוף רשמי שחייב את החברות לתת לו גישה) יכולה לדחוף לך הודעות CB)
שוב, תקרא את מה שכתבתי בשם ChatGPT.
האם הוא טועה? הגיוני.
אבל גם הוא וגם ג'מיני כותבים ככה, במידע הרשמי לא מוזכר שצריך סים, וגם כשאת מה שכתבתי כאן כסיכום של GPT שלחתי לו לוודא אם זה נכון, הוא טען שכן.
שוב, המודולים האלו מחרטטים לא פעם, אבל כידוע "אין שני נביאים מתנבאים בסגנון אחד".זה שזה עובד הפוך זה לא משנה; האנטנה תאשר חיבור כדי שהמכשיר יקבל את ההודעה.
אם יש לך הוכחה שזה תלוי חברת תקשורת, אשמח לשמוע. -
@מישהו12 הנה ציטוט מאתר של החברה הגרמנית telefonica שמשתמשת בטכנולגיה כבר כמה שנים
Cell Broadcast does not require the installation of a separate app. As soon as a cell- or smartphone is equipped with a SIM card and switched on, it automatically registers in the next radio cell of the mobile network to establish network reception.
-
אגב, האפליקצייה הזאת קשורה לעניין?
בגלל שנראה לי שזה יכול לעזור לעניין - אם הקו תומך ורק המכשיר במקורי לא תומך (@מישהו12 אני צודק?), אז לקחתי את האפליקצייה שהייתה מתורגמת לחצאין ותירגמתי אותה לגמרי עם המדריך הנפלא של @סופר
אז הנה הקובץ ! -
@י-פל כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
ממש לא. טכנולוגיה שונה לחלוטין.
אגב לפי תמונה שיש בהמכלול כן נראה שזה אפליקצייה רגילה של הודעות SMS
זה התמונה
-
@י-פל כתב בבקשת מידע | הודעות מסר אישי - CB של פיקוד העורף:
ממש לא. טכנולוגיה שונה לחלוטין.
אגב לפי תמונה שיש בהמכלול כן נראה שזה אפליקצייה רגילה של הודעות SMS
זה התמונה
זה ממשק, זה לא אומר שזה האפליקציה הרגילה.
אגב, האפליקצייה הזאת קשורה לעניין?
בגלל שנראה לי שזה יכול לעזור לעניין - אם הקו תומך ורק המכשיר במקורי לא תומך (@מישהו12 אני צודק?), אז לקחתי את האפליקצייה שהייתה מתורגמת לחצאין ותירגמתי אותה לגמרי עם המדריך הנפלא של @סופר
אז הנה הקובץ !לא הבנתי