הצעת ייעול | משתמש פרמיום
-
@חובבן-מקצועי כתב בהצעת ייעול | משתמש פרמיום:
אל תשכח שמי ששולח בגוגל דרייב לפעמים גומר לעצמו את ה15 ג'יגה
אם זה רק עזרה ספציפית למישהו אז פשוט מוחקים אחרי שהוא מוריד,
וגם מבחינת נטפרי, לא תמיד נח דרייב.
אין נח או אל נח, יש כללים ברורים ופשוטים איך מעלים שלא יחסם.
ובתכלס, אפשר פשוט להסתכל על העובדות...תנסה לחפש כמעט לא תמצא מישהו שהעלה קובץ כבד בתור עזרה למישהו אא"כ הוא פתח את הנושא
-
@רפאל-vnkl כתב בהצעת ייעול | משתמש פרמיום:
אם זה רק עזרה ספציפית למישהו אז פשוט מוחקים אחרי שהוא מוריד,
זה לאו דווקא נכון, כמה פעמים מישהו ביקש משהו אחרי שקישורים התבטלו.. זה שאני מבקש משהו היום, זה לא אומר שמישהו לא עשוי לבקש את זה מחר..
-
@חובבן-מקצועי בקבצים קטנים! אנחנו מדברים על קבצים גדולים
-
@חובבן-מקצועי בקבצים קטנים! אנחנו מדברים על קבצים גדולים
אני בשמחה מעלה גם קבצים כבדים!
כמובן, לא משהו עם 10 ג'יגה, אבל יש דיבור...
אני חושב שיש מלא פוסטים שיוכיחו את זה...
אין לי גם בעיה שזה יפורסם פה, מי שצריך קובץ לדרייב או משהו שנחסם בגלל שזה פורסם לרבים, יכול לתייג אותי!כמובן שאני לא מתחייב, אבל אני אשתדל...
-
@יוסף-אלחנן ברור שיש כאלה שמעלים. אבל זו ממש לא תופעה נרחבת. כלומר המצב ממש לא קרוב להיות כזה שכל אחד שמבקש קובץ כבד מעלים לו (לא נותנים קישורים קיימים אלא מעלים)
-
@רפאל-vnkl אז תוריד את הקטע הזה מה- אא"כ...
תנסה לחפש כמעט לא תמצא מישהו שהעלה קובץ כבד בתור עזרה למישהו אא"כ הוא פתח את הנושא
-
ממש התחברתי לרעיון של "מומחים"
אפשר לעשות מומחים רגילים שיהיה להם וי כחול (ואת זה יקבל כל מי שיש לו קצת ידע והוא לא סתם משועמם)
ליד הפרופיל ומומחים טובים יהיה וי ירוק שאת זה יקבלו רק תותחים באמתאין סיבה שלאדם עם נסיון 10 שנים בטכנאות מחשבים יהיה את אותו קול שיש לילד בן 12 שנכנס לפורום לראשונה
ויתייחסו אליהם אותו דבר בבחירת מחשב
או שלמתכנת שיודע פייתון JS SQL ו-C יהיה את אותו קול שיש למי שמתחיל ללמוד Java וייתיחסו אליהם אותו דבר בשאלה; מה הידע הדרוש לבניית קרנל לינוקס (סתם תקעתי) -
ואווווו אחרי כל הדעות פה אני לא יודע עם דעתי נחשבת (אולי אם היה לי תווית "מומחה" היא הייתה נחשבת ) בכל אופן דעתי היא:
אם מטרת הפורום היא הייתה להרוויח כסף אז אתה צודק אחד המודלים העיסקים הוא לעשות משתמש פרימיום שעולה כסף (כמדומני שזה המודל העסקי של טוויטר או X, איך שתרצו)
וכך גם בפרוג שהיא פחות או יותר מכונת מזומנים ופחות מענין אותם טובת המשתמשים אלא טובת הכיס שלהם (כך היא דעתי לפחות, יסלחו לי הבעלים של פרוג אבל שאתה נכנס לפורום שכולו מפצץ פרסומות ותכון מקודם ובשביל לעשות פעולות מינימליות בפורום אתה צריך לשלם דמי מנוי יקרים להחריד וכו' זה לא גורם לי לחשוב שמשהו שם מעונין בטובת המשתמשים)
אך בפורום שלנו שתודות אדירות ל @שמואל שמחזיק פה את הפורום בלי לבקש שקל ואפי' בלי חצי פרסומת זה מיותר.
ואתם יותר ממוזמנים לתמוך בפרום כאן.
מה שכן יכול להיות מועיל זה תווית מומחה כמו שכבר אמרו פה, וע"ז כבר היה המון נידונים בעבר...וניסוי מחשבתי קטן... אם אני מומחה למשהו מסוים שחולק את הידע שלי, אני צריך את הפורום או שהפורום צריך אותי?
-
@חברונר-אמיתי כתב בהצעת ייעול | משתמש פרמיום:
ואווווו אחרי כל הדעות פה אני לא יודע עם דעתי נחשבת (אולי אם היה לי תווית "מומחה" היא הייתה נחשבת ) בכל אופן דעתי היא:
אם מטרת הפורום היא הייתה להרוויח כסף אז אתה צודק אחד המודלים העיסקים הוא לעשות משתמש פרימיום שעולה כסף (כמדומני שזה המודל העסקי של טוויטר או X, איך שתרצו)
וכך גם בפרוג שהיא פחות או יותר מכונת מזומנים ופחות מענין אותם טובת המשתמשים אלא טובת הכיס שלהם (כך היא דעתי לפחות, יסלחו לי הבעלים של פרוג אבל שאתה נכנס לפורום שכולו מפצץ פרסומות ותכון מקודם ובשביל לעשות פעולות מינימליות בפורום אתה צריך לשלם דמי מנוי יקרים להחריד וכו' זה לא גורם לי לחשוב שמשהו שם מעונין בטובת המשתמשים)
אך בפורום שלנו שתודות אדירות ל @שמואל שמחזיק פה את הפורום בלי לבקש שקל ואפי' בלי חצי פרסומת זה מיותר.
ואתם יותר ממוזמנים לתמוך בפרום כאן.
מה שכן יכול להיות מועיל זה תווית מומחה כמו שכבר אמרו פה, וע"ז כבר היה המון נידונים בעבר...וניסוי מחשבתי קטן... אם אני מומחה למשהו מסוים שחולק את הידע שלי, אני צריך את הפורום או שהפורום צריך אותי?
פרוג קיצונים, זה לא דוגמא
אפשר לעשות פרסומות בסוף כל שרשור
לא שאני בעד פרסומות (ודעתי וכן דעת כולם לא רלוונטית) אבל רק הבהרתי שזה אפשרי גם וגם -
@רפאל-vnkl ממש לא נכון.
ברוב המקרים פה שמישהו ביקש שיעלו קובץ של כמה ג'יגות, בעקבות שיש לו בעיה להוריד וכד' -
היה מישהו שהתנדב לבצע את זה.