שחזור חשבון גוגל
-
-
@ישראל-0 אמר בשחזור חשבון גוגל:
תחפשו סיסמא של גוגל ACCOUNT
בסיסמה של המייל שלי מופיעה הסיסמה הקודמת
[ולא זאת ששיניתי לפני כמה שבועות, והיא היתה שמורה לי בוודאות - כי כל פעם נכנסתי ישר למייל
לא הייתי צריכה לכתוב אותה או משהו... השאלה מאיפה אפשר לשחזר את זה -
@4523 אמר בשחזור חשבון גוגל:
[ולא זאת ששיניתי לפני כמה שבועות, והיא היתה שמורה לי בוודאות - כי כל פעם נכנסתי ישר למייל
יש שני סוגים של שמירת סיסמאות או ליתר דיוק שני סוגי הרשאות התחברות למייל
האחד שנשמר בססמאות שמורות (ולכן מופיע שמה הסיסמא הקודמת)
השני נשמר בcookie שזה לא הסיסמה באמת, זה הרשאת חיבור -
@4523 אמר בשחזור חשבון גוגל:
תחפשו סיסמא של גוגל ACCOUNT
בסיסמה של המייל שלי מופיעה הסיסמה הקודמת
לא הייתי צריכה לכתוב אותה או משהו... השאלה מאיפה אפשר לשחזר את זהאם הכרום היה מסונכרן אז לא בטוח שהסיסמא היתה שמורה כי כשיש סנכרון הוא לא מבקש בכלל סיסמא
אפשר לנסות להיזכר אם כשבחרתם מייל היה צריך להקיש אישור לכתובת וסיסמא (שזה אומר שמור)
או שישר נפתח האייקון של גימייל (מעטפה אדומה)(שזה אומר מסונכרן אבל לא בטוח שמור)
בכל אופן אולי שווה לנסות לעבור על כל הסיסמאות שיש בשמירה , שלא בטוחים של מה הם, אולי אחד יזכיר לכם
עריכה: כנראה שלזה התכוון משחזר מידע@ -
@משחזר-מידע אמר בשחזור חשבון גוגל:
השני נשמר בcookie שזה לא הסיסמה באמת, זה הרשאת חיבור
יש אולי דרך להגיע לזה?
-
אם הכרום היה מסונכרן אז לא בטוח שהסיסמא היתה שמורה כי כשיש סנכרון הוא לא מבקש בכלל סיסמא
אפשר לנסות להיזכר אם כשבחרתם מייל היה צריך להקיש אישור לכתובת וסיסמא (שזה אומר שמור)
או שישר נפתח האייקון של גימייל (מעטפה אדומה)(שזה אומר מסונכרן אבל לא בטוח שמור)
בכל אופן אולי שווה לנסות לעבור על כל הסיסמאות שיש בשמירה , שלא בטוחים של מה הם, אולי אחד יזכיר לכםנכון לא בטוח שזה באמת ביקש אישור לשמור,
יכול להיות שישר נפתח המייל שוב
אבל אני לא ממש זוכרת -
-
אני רואה שיש כאן https://mitmachim.top/post/108146 נושא אם אפשר לקבל sms לסים כשר.
אם אכן אפשר. אז אולי אפשר לנייד לגולן או להכין שאפשר. ולקבל את הס.מ.ס.
ואם כן הרי לנו פיתרון לבעיה שעולה כאן הרבה. -
-
@4523 האם הצלחת למצוא פתרון?
נפלתי באותו בור אני צריך לשחזר את החשבון שלי ואני לא יכול לקבל SMS כי אני עם מספר כשר האם מצאת חברה שכן מקבלת SMS??
תודה רבה
(לניהול היקר נא לא לכעוס על ההקפצה אני צריך את משתמש @4523 דווקא כי כבר עבר כזו בעיה בעבר ואני לא יכול לתקשר איתו בצ'אט פרטי מכיוון שזה אינו מורשה, בבקשה הבינו אותי) -
@אוהב-את-הבריות כתב בשחזור חשבון גוגל:
כי אני עם מספר כשר האם מצאת חברה שכן מקבלת SMS??
נסה לעבור לגולן עם C2