בעיה | אוזניות אפל פרו 3
-
יש לי אוזניות בלוטוס של אפל פרו 30 שמתחברות לאנדרואיד אבל כשזה לא מכשיר של אפל המגע של האוזניות לא עובד ככל הנראה זה נעשה במכוון ע"י אפל השאל היא אם אפשר לסדר את זה תודה רבה.
-
-
-
יש לי אוזניות בלוטוס של אפל פרו 30 שמתחברות לאנדרואיד אבל כשזה לא מכשיר של אפל המגע של האוזניות לא עובד ככל הנראה זה נעשה במכוון ע"י אפל השאל היא אם אפשר לסדר את זה תודה רבה.
@ארץ-הצבי א: אין דבר כזה פרו 3, אבל אם כוונתך לאיירפודס 3 המגע עובד גם עם נוקיה וכד' (ואין סיבה שלא יעבוד באנדרואיד)
תזכורת: לחיצה 1 מענה לשיחה, השהיה/החזרה
2 לחיצות ניתוק שיחה, מעבר שיר קדימה (3 אחורה)
הגבהה הנמכה, בהחלקה למטה ולמעלה,
(אגב הוא אמור לתת לךך תחושה כאי' לחצת על כפתור למרות שזה מגע, אם לא מרגיש, אולי אתה לא נוגע בחיישן) -
@ארץ-הצבי א: אין דבר כזה פרו 3, אבל אם כוונתך לאיירפודס 3 המגע עובד גם עם נוקיה וכד' (ואין סיבה שלא יעבוד באנדרואיד)
תזכורת: לחיצה 1 מענה לשיחה, השהיה/החזרה
2 לחיצות ניתוק שיחה, מעבר שיר קדימה (3 אחורה)
הגבהה הנמכה, בהחלקה למטה ולמעלה,
(אגב הוא אמור לתת לךך תחושה כאי' לחצת על כפתור למרות שזה מגע, אם לא מרגיש, אולי אתה לא נוגע בחיישן)@יוני-נהוראי רק הפרו 2 הדגם הכי מתקדם מתחבר רק לאנדרואיד ומה שא"א זה לשנות את פעולת הלחצנים ע"י הוראה מהנגן ואין איך לשנות את זה
-
@יוני-נהוראי רק הפרו 2 הדגם הכי מתקדם מתחבר רק לאנדרואיד ומה שא"א זה לשנות את פעולת הלחצנים ע"י הוראה מהנגן ואין איך לשנות את זה
@yose לא הבנתי מה סותר את מה שכתבתי (ואגב לנוקיה החדשים מתחבר גם פרו 2)
ב: אכן א"א לשנות את פעולת הלחצנים לכך -
@yose לא הבנתי מה סותר את מה שכתבתי (ואגב לנוקיה החדשים מתחבר גם פרו 2)
ב: אכן א"א לשנות את פעולת הלחצנים לכך@יוני-נהוראי את החדשים אני לא מכיר וכוונתי הייתה לענות לשאלה למעלה [אגב זה אנדרואיד? זה באמת מסבך אותי להסתדר עם מכשיר אחד לשיחות ואחד למוזיקה] ואתה יודע האם יש אפשרות להפעיל מצב נוסף שמתאים עצמו לסביבה או שזה רק בזמן חיבור לאפליקציה
-
@יוני-נהוראי את החדשים אני לא מכיר וכוונתי הייתה לענות לשאלה למעלה [אגב זה אנדרואיד? זה באמת מסבך אותי להסתדר עם מכשיר אחד לשיחות ואחד למוזיקה] ואתה יודע האם יש אפשרות להפעיל מצב נוסף שמתאים עצמו לסביבה או שזה רק בזמן חיבור לאפליקציה
@yose לא הבנתי, אבל אם שאלת אם הנוקיה החדש הוא אנדרואיד, אז ממש לא, הוא פשוט עם בלוטוס 5,
לשאלתך, ואם הבנתי נכון, כדי להתאים את עובי האיטום באוזניות, אין מנוס מלהתחבר לאייפון (אין שום אפק באנדרואיד שיודעת להתאים זאת)