בעיה | נגן שהמערכת שלו יושבת על כרטיס חיצוני, מכירים? מה הפתרון?
-
סליחה מראש ממי שמטריד אותו הפוסטים על הנגן M390 ודומיו. אבל מה לעשות וצורכי עמך ישראל מרובים, ויש הרבה שאלות...
יש ברשותי נגן כזה שהכרטיס החיצוני הוא כביכול המערכת של הנגן אבל לא לגמרי, כי הנגן כן עולה בלי הכרטיס אבל התקנה של אפליקציות מותקנות על הכרטיס, ישנה אפשרות לעשות 'שכח' ואז יש אזהרה שכל הנתונים על הכרטיס ימחקו (שדרך אגב שמה יש את התיקיה של אנדרואיד וכדו' בקיצור כל המערכת) זה קצת מפחיד שזה יהיה בלתי הפיך מישהו מכיר/יודע מה אפשר לעשות, אני מנסה להתקין אפליקציה שצריכה לשבת על הזיכרון הפנימי וכמובן שזה לא נותן.
יכול להיות שהוא יתאפס על עצמו אם אני יעשה לכרטיס 'שכח'? -
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבעיה | נגן שהמערכת שלו יושבת על כרטיס חיצוני, מכירים? מה הפתרון?:
שדרך אגב שמה יש את התיקיה של אנדרואיד
לכל כרטיס זיכרון שמכניסים למכשיר עם אנדרואיד נוצר תיקייה Android גם אם אין אפליקציות שמותקנות על הכרטיס (תבדוק ותראה שגם בזיכרון פנימי יש תיקייה כזאת)
בנוגע לאזהרה שכל הנתונים ימחקו יכול להיות שהכוונה רק לנתונים של האפליקציה. לא על אחריותי... -
@ברי-קלמנוביץ כתב בבעיה | נגן שהמערכת שלו יושבת על כרטיס חיצוני, מכירים? מה הפתרון?:
@שקט כשאני מוציא את הכרטיס אין גישה לזיכרון הפנימי. הזוי לגמרי.
וכשאני מכניס את הכרטיס כתוב לי עליו זיכרון פנימי עם תמונה של כרטיס. עוד יותר הזוי.מוזר... וכשהכרטיס מחובר יש לך גישה גם לזיכרון פנימי וגם חיצוני?
-
@ברי-קלמנוביץ
מסתבר שהגדרת את הכרטיס שישמש כחלק אינטגרלי מהזיכרון של המכשיר.
כשמכניסים כרטיס חדש ישנה אפשרות לבחור האם הוא יהיה נשלף או לאו.הכרטיס הזה נקלט במחשב?
-
@מיגו-להוציא תכל'ס אם אני עושה 'שכח' מה יקרה, אתה יודע אם זה יזיק?
הכרטיס נקלט במחשב בתור אחסון פנימי (או מרכזי איך שתקרא לזה) של הנגן. -
@ברי-קלמנוביץ
מה אתה אומר ע"ז? -
@מיגו-להוציא תכל'ס אם אני עושה 'שכח' מה יקרה, אתה יודע אם זה יזיק?
הכרטיס נקלט במחשב בתור אחסון פנימי (או מרכזי איך שתקרא לזה) של הנגן.אם הוא נקלט מה יכול להיות הנזק,
תגבה אותו במחשב ואז תנסה לשקם את הנגן. -
@מיגו-להוציא זה לא יכול להזיק למערכת של הנגן?
-
@ברי-קלמנוביץ
מה אתה אומר ע"ז?ובפני עצמו הוא נקלט?
(עם מתאם) -
@ברי-קלמנוביץ תגבה הכל למחשב, ואז תפרמט את הכרטיס בנגן, ותגדיר אותו בפתיחה הראשונה שלו אחרי הפירמוט כאחסון נייד
-
@מיגו-להוציא זה לא יכול להזיק למערכת של הנגן?
הפה שאסר הוא שיתיר
לא ענית אם כך הגדרת את הכרטיס,
אם זה באמת היה ככה, אמורה להיות דרך חזרה. -
@מיגו-להוציא זה לא מזיק למערכת עצמה - זה רק נתוני אפליקציות וקבצים
-
@א-מ-ד כתב בבעיה | נגן שהמערכת שלו יושבת על כרטיס חיצוני, מכירים? מה הפתרון?:
@מיגו-להוציא זה לא מזיק למערכת עצמה - זה רק נתוני אפליקציות וקבצים
גם כשזה מוגדר כחלק מהאכסון??