בקשת מידע | מערכת הפעלה דרך דיסק טכנאים
-
@דוד-משה-1 אני רוצה שיהיה לי גישה להתקין דרך האתחול את ווינדוס 10 פרו על אחד מהדיסקים הקשיחים כשהמחשב מופעל במצב אתחול על דיסק טכנאים
(מצידי אם אפשר גם כשלא והוא יכריח אותו וכו' אבל פחות חשוב כרגע)
נניח אני כרגע עם מחשב שהכונן סי מלא שגיאות העתקתי את כל הקבצים החשובים וכעת אני רוצה להתקין את וונידוס 10 פרו על אותו דיסק קשיח ובעצם לאתחל אותו ואני רוצה לעשות זאת דרך דיסק הטכנאים במקום להחזיק אצלי דיסק טכנאים + וכונן הבזק
אני מעדיף שיהיה 2 במחיר אחד שכשסיימתי להעתיק את הדיסק יהיה לי אפשרות שוב להפעיל אתחול על הדיסק טכנאים לפתוח באחד מהתוכנות את ווינדוס 10 ושם יהיה לי אפשרות לבחור איך להתקין וכו'
תודה -
@דוד-משה-1 נניח אני במצב שאין לי אפשרות להוריד אני אצל חבר שאין לו אינטרנט והדיסק C השתגע העתקתי לו הכל ונותר להתקין את הווינדוס ולמחוק את כל השגיאות מהכונן תוך כדי הרעיון הוא שהדיסק טכנאים יהיה "הכל בו" ולכן אני מחפש מישהו שמבין בתיקייות הנל ויודע לאיז תיקייה גוריים את הקובץ ISO הנל
-
@אשר
אני באופן אישי משתמש בדיסק און קי שמיועד להתקנת ווינדוס נטו, לא דרך הדיסק טכנאים
הסיבה: מחשבים חדשים בדרך כלל מגיעים עם סקיורוטי בוט נעול, כדי להעלות דיסק טכנאים אתה צריך קודם לפתוח ת הנעילה בביוס וזה סתם בזבוז של 3 דקות יקרות
משא"כ בדיסק התקנה נטו המחשב מזהה אותו כמאובטח ומעלה אותו ישר בלי צורך להתעסק בביוס -
@itzik429 כשאתה מגיע לתקן מחשב אתה קודם מעביר דרך תוכנות שיש בדיסק טכנאים את כל החומר מנקה וירוסים וכו' ואז מתקין מחדש לגבי מה שאמרת על מחשב חדש נכון ביותר יש לי כונן הבזק רק בשביל מצב שלתקן מחשב ישן אני רוצה שיהיה לי עוד אופציות היות והדיסק טכנאים שלי הוא יושב על דיסק אונקי עם יחסית הרבה מקום מיותר למה לא שיהיה לו עוד אופציות קלות ומהירות במחשבים ישנים.
-
@אשר
יש כל כך הרבה דרכים בתיקון מחשבים לכל מיני סוגי בעיות...
לי למשל כמעט ואף פעם לא יוצא לחלץ חומר עם דיסק טכנאים, אם אני צריך להחליף הארדדיסק אז אני מוציא אותו קודם ואחרי ההתקנה על החדש אני מחבר אותו חיצונית ומעתיק..
אם הוא תקין וסתם צריך להתקין עליו מערכת הפעלה מחדש אני פשוט מתקין את המערכת בלי למחוק אותו ואז מעביר את כל החומר...
אבל בשורה תחתונה מה שאני מתכוון לומר שלכל אחד יש את הדרכים שנוחות לו (שגם הם מתחלפות עם הזמן) ולכן פשוט תנסה ותראה עם מה אתה הכי פחות מסתבך ומה הכי מסודר לך בראש -