בקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית
-
שתי בעיות שלי הפריעו מאוד בימות המשיח
א. אין אפשרות שהמספר ישאר בבעלותי, דהינו אם התחלתי אצלם אני משועבד להם לעולמי עד, או להחליף מספר, שזה לא משתלם לי עד שלימדתי את כולם להכיר את המספר.
ב. בכל הנוגע לממשק משתמש, או שאתה לומד להשתמש בכתיבת קוד וחצי תיכנות, או שאתה משלם כסף על כל פתיחת שלוחה חדשה ושינויים בהגדרות שלה, וכן שצריך לחכות שנציג יעשה את זה. -
@ivrפון כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@משה-שמחה בנוגע לבעיה הראשונה ימות המשיח הודיעו לאחרונה
שאפשר לשמור את המספר לעצמך בתשלום סימליזה ממש חדש, כי כשבדקתי את זה בזמנו אמרו לי שאין אפשרות.
מה הקשר לתיכנות 'בסך הכל' אנגלית
א. לא כזה בסך הכל למי שלא יודע אנגלית. ב. זה לא רק אנגלית אלא להדביק שורות קוד וללמוד באיזה סדר ולא ליצור לולאות וכו’ וכדו’, תראה בפורום ימות המשיח כמה מסתבכים עם זה.
וזה מה שאמר @צבי-דורש-ציון שהכסף יענה את הכל.
הרבה כסף, ושוב זה להיות תלוי כל הזמן במישהו אחר. ובשעות העבודה שלו.
ואתה יכול לשלם למישהו שהוא לא אנלפביתי שיעשה לך את זה.
כמו שכתבתי כנס לפורום ימות המשיח ותראה שצריך אנגלית טובה וחוש טכני ממש טוב וגם אחרי זה הרבה עזרה וניסוי וטעייה.
ולכן עדיין אני חושב שלמי שרוצה להישער בעיסוקיו ולא להשקיע שעות רבות למוד שפות קוד וכתיבת קוד, ויצירת באגים וחיפוש למה ואיך לפתור וכו’
יותר משתלם בחברות אחרות שיש להם תוכנה/אתר עם ממשק משתמש גרפי פשוט לתפעול של כל הדברים הסטנדרטים, ורק כשצריך דברים מסובכים לפנות לעזרה. -
@אביגדור-0 כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@אביגדור-0 אני לא יודע אבל ברגע ששאלת
דיברתי אם בכיר בימות המשיח
אחד המתכנתים הבכירים
והוא אמר לי שאפשריתשאל אותו עם איזה קידומת צריכים לחייג, יש לי מרכזייה על ימות ואני ינסה
@ivrפון תכלי'ס איך מחייגים לחו"ל עם שלוחה של ימות,
ניסיתי כל הקידומת, ולא הולך, יש תקליט באמצעות שלוחה זו לא ניתן לחייג ליד המבוקש -
@משה-שמחה זה לא ממש נכון, אני לא יודע לא אנגלית ולא תיכנות, וב"ה מסתדר מצויין, (יש מעט דברים מסויימים שצריך תיכנות)
חוש טכני מסתמא צריך גם לכל חברה, כמובן שכאן צריך קצת יותר, אבל בעיקר צריך ללמוד את הרעיון, ואז מסתדרים מצויין, ותעיין בפורום של ימות המשיח, הרבה משתמשים איך הם התחילו ולא ידעו כלום ואחרי שלמדו את הרעיון הם מסתדרים מצויין,
ולמי שאין כח לזה, אפשר בתשלום לא רק דרך ימות, אלא יש הרבה אחרים וחברות שעושים את זה בתשלום (כדוגמת אי-וי-אר-פונינו @ivrפון )
וכבר כתב
@אביגדור-0 בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:פחות חשוב לי המחיר
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
אבל בעיקר צריך ללמוד את הרעיון,
כמה שעות השקעת בלימוד הזה?
פחות חשוב לי המחיר
מי שרוצה לשלם סתם מוזמן לעשות את זה
ולגופו של עניין מי שרוצה להשקיע בללמוד את המקצוע באמת יש לימות המשיח יתרון שאין לאחרים
אבל מי שיש לו מספיק דברים לנהל חוץ מזה ואין לו זמן להשקיע בזה
ומצד שני כן חשוב לו שיהיה לו שליטה על המערכת ולא על כל דבר לחכות לנציג אז יש אפשריות יותר מוצלחות -
@ברנע כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@צדיק-תמים בטח שיש זה המינימום
יש API לשינוי המערכת ומודל API כדי לבנות לבד מערכות חכמות?
אדרבה אני אשמח להכיר אופציות חדשות, תשלח קישור לתיעוד שלהם -
@משה-שמחה כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
א. אין אפשרות שהמספר ישאר בבעלותי, דהינו אם התחלתי אצלם אני משועבד להם לעולמי עד, או להחליף מספר, שזה לא משתלם לי עד שלימדתי את כולם להכיר את המספר.
בתמורה אתה לא משלם עליו כלום. אתה יכול לשלם סכום קטן חודשי והמספר יישאר שלך.
@משה-שמחה כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
ב. בכל הנוגע לממשק משתמש, או שאתה לומד להשתמש בכתיבת קוד וחצי תיכנות, או שאתה משלם כסף על כל פתיחת שלוחה חדשה ושינויים בהגדרות שלה, וכן שצריך לחכות שנציג יעשה את זה.
זה נכון שזה מערכת מורכבת דווקא בגלל שהם משוכללים, לעשות מערכת מורכבת אבל גם נגישה זה קשה מאוד. אבל זה ממש לא קוד אלא הגדרות, שהן אמנם באנגלית אבל יש תיעוד מלא בעברית ורק צריך לעשות העתק הדבק.
ואם תשווה את זה לחברות אחרות, אפילו את ההגדרות האלה לא תוכל לשנות בעצמך. -
@צדיק-תמים אני לא דובר שלהם אני נהנתי מהם תבקש מהם
בקיצור אתה סתם מנחש שיש להם
למיטב ידיעתי אין כיום בשוק אף חברה שלא מבוססת על תשתית ימות שיש לה API מפותח ומודל API -
@צדיק-תמים לא מנחש אני מכיר מקרוב אבל לא עובד אצלם ותתפלא לשמוע שזה לא מבוסס על ימות
כשאראה שיש להם אפשרויות טכניות שמתקרבות לימות, אתפלא
בינתיים זה ממש לא המצב
ושוב, אשמח להתבדות על היכולות שלהם, אבל בצורה מבוססת. אתה יודע שיש להם API מפותח ומודל API? -
@אביגדור-0 אני אברר לך
ביררת לי על חיוג מחו"ל?
תודה מראש