בקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית
-
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@ברנע
מה זה ידע פון? יכול להיות שזה יושב על ימות, כמו עוד 150 חברות כאלו...2 טעיות
1 ידע פון לא יושב על ימות המשיח
2 לימות המשיח יש 80 חברות בת/משווקים/רייסלרים לא 150 -
@ivrפון כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@אביגדור-0 אני לא יודע אבל ברגע ששאלת
דיברתי אם בכיר בימות המשיח
אחד המתכנתים הבכירים
והוא אמר לי שאפשריתשאל אותו עם איזה קידומת צריכים לחייג, יש לי מרכזייה על ימות ואני ינסה
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@ברנע
מה זה ידע פון? יכול להיות שזה יושב על ימות, כמו עוד 150 חברות כאלו...2 טעיות
1 ידע פון לא יושב על ימות המשיח
2 לימות המשיח יש 80 חברות בת/משווקים/רייסלרים לא 150ערכתי, תראה אם עכשיו זה יותר מובן...
-
@צבי-דורש-ציון ידע פון לא פחות טוב מימות אמנם זה חברה פחות מוכרת כי היא התחילה לעבוד רק בקורונה ויש לה הכשר מוועדת הרבנים.. ויש שם הכל כמובן שיש דברים שפותחו בימות על ידי שהיה ביקוש שם אי לכך כל דבר שיש בימות יש לו אפשרות שימצא בידע פון או ע"י פיתוח, לגבי הסקר זה לא משקף כלום מכיוון 1. בזמנו רובם עבדו עם ימות מכיוון שהיא הייתה היחידה כידוע. 2. זה לא שהיו בכמה חברות ונתנו ע"ז חוו"ד פשוט שאלו ואנשים ענו לפי היכן שהם והחברות בסקר שם לא מתחרות בכלל עם ידע פון כך שלגבי ידע פון זה לא משקף...
-
שתי בעיות שלי הפריעו מאוד בימות המשיח
א. אין אפשרות שהמספר ישאר בבעלותי, דהינו אם התחלתי אצלם אני משועבד להם לעולמי עד, או להחליף מספר, שזה לא משתלם לי עד שלימדתי את כולם להכיר את המספר.
ב. בכל הנוגע לממשק משתמש, או שאתה לומד להשתמש בכתיבת קוד וחצי תיכנות, או שאתה משלם כסף על כל פתיחת שלוחה חדשה ושינויים בהגדרות שלה, וכן שצריך לחכות שנציג יעשה את זה. -
@משה-שמחה בנוגע לבעיה הראשונה ימות המשיח הודיעו לאחרונה
שאפשר לשמור את המספר לעצמך בתשלום סימליזה ממש חדש, כי כשבדקתי את זה בזמנו אמרו לי שאין אפשרות.
מה הקשר לתיכנות 'בסך הכל' אנגלית
א. לא כזה בסך הכל למי שלא יודע אנגלית. ב. זה לא רק אנגלית אלא להדביק שורות קוד וללמוד באיזה סדר ולא ליצור לולאות וכו’ וכדו’, תראה בפורום ימות המשיח כמה מסתבכים עם זה.
וזה מה שאמר @צבי-דורש-ציון שהכסף יענה את הכל.
הרבה כסף, ושוב זה להיות תלוי כל הזמן במישהו אחר. ובשעות העבודה שלו.
ואתה יכול לשלם למישהו שהוא לא אנלפביתי שיעשה לך את זה.
כמו שכתבתי כנס לפורום ימות המשיח ותראה שצריך אנגלית טובה וחוש טכני ממש טוב וגם אחרי זה הרבה עזרה וניסוי וטעייה.
ולכן עדיין אני חושב שלמי שרוצה להישער בעיסוקיו ולא להשקיע שעות רבות למוד שפות קוד וכתיבת קוד, ויצירת באגים וחיפוש למה ואיך לפתור וכו’
יותר משתלם בחברות אחרות שיש להם תוכנה/אתר עם ממשק משתמש גרפי פשוט לתפעול של כל הדברים הסטנדרטים, ורק כשצריך דברים מסובכים לפנות לעזרה. -
@אביגדור-0 כתב בבקשת מידע | בירור על מרכזיית טלפונית:
@אביגדור-0 אני לא יודע אבל ברגע ששאלת
דיברתי אם בכיר בימות המשיח
אחד המתכנתים הבכירים
והוא אמר לי שאפשריתשאל אותו עם איזה קידומת צריכים לחייג, יש לי מרכזייה על ימות ואני ינסה
@ivrפון תכלי'ס איך מחייגים לחו"ל עם שלוחה של ימות,
ניסיתי כל הקידומת, ולא הולך, יש תקליט באמצעות שלוחה זו לא ניתן לחייג ליד המבוקש