בירור | אלטרנטיבה לוידאוף
-
@מוישיי-24
יש את זאתhide folder 2012.exe אני לא יודע אם זה יתקבל כי זה לא כזה קשה לעקיפה. -
@מוישיי-24
עם תוכנות להסרה יסודית של תוכנות מכיון שהחסימה עובדת רק כשיש תוכנה לא כמו וידאוף שמורידים פיזית את האפשרות לצפיה יש מספיק תוכנות של הסרה מקצועית של תוכנות בכל אופן בחדרי מחשבים ממילא ניתן לחסום את הרשאות הגישה להסרת תוכנות מה שאמור לעזור -
@מוישיי-24
אני לא לוקח אחריות כי אני לא מספיק מבין בזה אבל מה שנראה לי שאפשר לעשות עם קצת ידע בתכנות זה להצפין את הקובץ בצורה שיהיה ניתן לקריאה רק ע"י מפתח מסוים את זה עושים עם ספרייה בפייתון שנקראת cryptography כך חוסמים לכל תוכנה שהיא גישה לקובץ הספיציפי,
יכול להיות שיש דרכים יותר פשוטות אם אף אחד מהמומחים כאן לא ימצא פתרון אני ינסה לבדוק את זה אצלי -
@ארץ-הצבי
טוב חברה חותם זה ארגון מסודר גם אם אצליח להוכיח להם שהתוכנה בסדר
הם רוצים שאשלם 750 שקל ל איש שלהם שהוא ינסה לעקוף/למחוק
לא נראה לי שאני רוצה להשקיע סכום כזה
בגדול כרגע יש לי מחשב אחד שאני צריך להחליף זה עולה 30 התקנה מרחוק
צריך למצוא פתרון אחר -
פוסט זה נמחק!
-
@מוישיי-24 כתב בבירור | וידאוף אני ממש סובל מהם והם לא מתייחסים:
זה מה שהוא אומר לך, שלא שילמת על האפשרות להתקין, שילמת בשביל שתהיה לך תוכנה מותקנת במחשב. (כמו שבשביל אופיס ו-ווינדוס קונים רישיון לכל מחשב)
אבל בלי קשר זה בגלל שוידאואוף בדווקא לא רוצים שלאנשים תהיה התקנה על המחשב, ככה יוכלו לחקור איך זה עובד.
-
@מוישיי-24 שילמת על תוכנה בכפוף לתנאים מסוימים שהיו ברורים מראש, שהם לא נותנים את תוכנת ההתקנה
נ.ב. גם מבחינת הוגנות אני לא מבין על מה הכעס הגדול, הם חושבים שככה הם מגנים על התוכנה שלהם מפריצה, הכסף שהם גובים על ההתקנה הולך לפי מה שהבנתי למתקין שהשקיע זמן עבורך ולא לארגון
אם תאפס את המחשב ותהיה חבר טוב של מתקין שלהם והוא יטרח להתקין לך בחינם, או שתשכפל מערכת הפעלה שכבר מותקנת בה התוכנה, הם יתנו לך את הקוד הנגדי שוב בחינם, נכון? אז לא ברור איפה הניצול פה -
פוסט זה נמחק!
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | וידאוף אני ממש סובל מהם והם לא מתייחסים:
שכבר מותקנת בה התוכנה, הם יתנו לך את הקוד הנגדי שוב בחינם, נכון? אז לא ברור איפה הניצול פה
הפעולה הזאת גורמת למחשב מסך כחול וקריסה כל שבועיים בערך אני צריך לשבת שלוש שעות לסדר את ההמחשב
-
@מוישיי-24 כתב בבירור | וידאוף אני ממש סובל מהם והם לא מתייחסים:
הפעולה הזאת גורמת למחשב מסך כחול וקריסה כל שבועיים
איזה פעולה? שכפול מערכת הפעלה? סימן שלא עשית אותה כמו שצריך
-
@מוישיי-24
מניסיון אישי שלי.
אתה מכין פעם אחת מערכת הפעלה מושלמת, שאותה תעתיק כל פעם למחשב שעושה בעיות.
קורא למתקין וידיאוף שישים על זה וידיאוף, בלי רישיון.
ואז אחרי שאתה מעתיק את זה על מחשב פיזי, אתה לוחץ על הסמל של וידיאוף>התקנת רישיון>שם יש לך קוד נגדי ופרטים לאיפה להתקשר ולקבל רישיון אוטומטי (בתשלום כמובן).
וזהו.
את הרישיון תשמור לכל מחשב, וכשהמחשב יתחיל לעשות שוב בעיות, תעתיק שוב את המערכת ההיא למחשב, תכניס שוב את הרישיון של המחשב ההוא,
וזהו.
כל עוד החומרה לא שונתה, הרישיון יהיה אותו דבר. -
@ארץ-הצבי כתב בבירור | וידאוף אני ממש סובל מהם והם לא מתייחסים:
מכיון שהחסימה עובדת רק כשיש תוכנה
בהוראות בפורום כתוב שאפשר למחוק אותה לאחר ההתקנה והחסימה נשארת.
יצא לך שזה לא ככה?