-
@mirol כתב בשאלה | האם זה אמיתי? חיסכון בחשמל עד 90% ע"י מכשיר שמחברים לשקע פשוט.:
הקבל עובד בצורה שהוא אוגר ופורק במכה אחת (כמו במכונת כביסה ואכמ"ל) והמכשיר בו יש קבל יודע לעבוד איתו (בעיקרון הוא משמש ליייצר כביכול עוד פאזה וכו' אולי @שטיגליץ ידע יותר למה בדיוק צריך א"ז במכונת כביסה).
הקבל שהיה בעבר במכונת כביסה, וכעת כבר נותר רק במייבשים מטרתו לתת תנופה למנוע שיזוז לכיוונים שונים סיבוב לשמאל או לימין
-
@יאיר-דניאל זה נראה וככל הנראה מתנהג כמו מגן ברקים\מייצב מתח רגיל שמגן על המכשיר מפני נחשולי מתח והפסקות חשמל שהורסות מכשירים רגישים.
חסכון בחשמל? אין חיה כזו בוודאי שלא 90%.
בסבירות של 99% מדובר ברמאות
-
מעניין לשאול את היצרנים
אם המכשיר הנ"ל מצמצם ב-90% את צריכת החשמל
זאת אומרת שאם אני אחבר שנים אחד על השני ורק אז את המוצר חשמל אני אגיע ל99% חיסכון בחשמל?ועכשיו ברצינות
אם זה היה חוסך אפי' 5% בצריכת החשמל (ואולי אפי' פחות), כל חברה שמכבדת את עצמה הייתה מתקינה את זה במוצרים שלה ומתהדרת בדירוג אנרגטי יותר טובאיך אמר מי שאמר "זה אפי' לא שטויות..."
-
@יאיר-דניאל להבנתי השורות האלה הם הקרטיות להבנת המוצר
"מאחר ולרוב חשבון החשמל נעשה על פי הערכה של הצריכה בעבר , מומלץ להתקשר לחב' החשמל לאחר כ -4 חודשי שימוש במכשיר החיסכון , ולעדכן אותם במספר המונה המדוייק , כדי שתחויבו על הצריכה בפועל"
הם בונים על זה שרוב העם הפשוט לא יודע כמה הפער בין הצריכת חשמל המשוערת לבין הצריכה בפועל, אתה מתקשר אחרי ארבעה חודשים אומרים לך בחברה צריך להחזיר לך 20 שקל, וואו זה חוסך 20 שקל בחודש.
מי אמר שזה קשור למכשיר הגאוני? טבע האדם לשכנע את עצמו שמה שהוא קנה באמת עובד.
ע"ע הנושא הזה
https://mitmachim.top/post/732055 -
-
@יאיר-דניאל
בכותרת הנושא כתוב 90% ובקישור שהבאת רשום חיסכון של 15%. כדאי שתתקן.העלו כאן נושא לדיון. מפריע לי מאוד שמעלים כאן סברות כרס ללא מידע מדוע זה הגיוני כן או לא. הפורום מסתדר גם בלי הבדיחות הללו.
-
אותי לימדו שיש פטנטים שאם הם היו אמיתיים הם היו משני את העולם ואם הם לא שינו את העולם כנראה שהם לא אמיתיים... אני חושב שכל מילה מיותרת.
-
@Racheliii כתב בשאלה | האם זה אמיתי? חיסכון בחשמל עד 90% ע"י מכשיר שמחברים לשקע פשוט.:
למה מקפיצים נושאים ישנים?
איפה אתה רואה פה נושא ישן?