בירור | האם ניתן למחוק את האפשרות לאיפוס המכשיר?
-
המכשיר mi-A1, android 11
השאלה העיקרית כרגע היא,
האם ניתן למחוק/להגביל את האפשרות לאפס מבחוץ את המכשיר?
(באמצעות adb או רוט)הכותרת הקודמת: חסימת מכשיר mi-A1 לוויז בלבד - אפשרי?ראשית, אני לא יכול להסתמך על קיידרואיד מכיוון שאין שירותי גוגל.
המכשיר כאמור בכותרת מחברת מי, דגם A1, ומגיע עם אנדרואיד 11, MIUI.שאלותי כדלהלן:
-
האם יש דרך (אחרי רוט, או עם adb) לבטל את האפשרות לאפס את המכשיר דרך הריקאברי?
-
האם אחרי רוט ישנה אפשרות לחסום "ידנית" את המכשיר ברמה שרק הוויז יפעל?
וכמה השקעה כרוכה בזה?
תודה רבה מראש לעונים!
-
-
@מנחמן מניסיון בכדי לחסום דבר כזה כדי שלא יהיה נראה פרוץ או אפילו פרוץ באמת זה עבודה קשה
לכן אני ממליץ על פתרון שאני ניסיתי לפני כמה ימים שהייתי צריך להכשיר מכשיר לוויז,
להשתמש במצב קיוסקהורדתי את אפליקציית FULLY SINGLE APP KIOSK וואלה היה מצוין
האפליקציה הזאת פועלת כמצב קיוסק והיא אישית עולה כסף לגרסת הפלוס אבל יש ניסיון של 7 יום (אולי אפשר לפרוץ עם לאקי פאטצ'ר) והיא חסמה כל אפשרות לפריצה (לא ניסיתי דרך הריקברי אבל מסתמא זה חוסם)
במכשיר שהתקנתי עליו היא השתמשה ב Knox ובכל מיני הרשאות
היא נתנה לי להשבית גם את הסטטוס בר ומקשי הבית, וכל מיני הגדרות ספציפיות כמו רשת אלחוטית וכד -
@איש-אמת כתב בבירור | חסימת מכשיר mi-A1 לוויז בלבד - אפשרי?:
@מנחמן מניסיון בכדי לחסום דבר כזה כדי שלא יהיה נראה פרוץ או אפילו פרוץ באמת זה עבודה קשה
לכן אני ממליץ על פתרון שאני ניסיתי לפני כמה ימים שהייתי צריך להכשיר מכשיר לוויז,
להשתמש במצב קיוסקהורדתי את אפליקציית FULLY SINGLE APP KIOSK וואלה היה מצוין
האפליקציה הזאת פועלת כמצב קיוסק והיא אישית עולה כסף לגרסת הפלוס אבל יש ניסיון של 7 יום (אולי אפשר לפרוץ עם לאקי פאטצ'ר) והיא חסמה כל אפשרות לפריצה (לא ניסיתי דרך הריקברי אבל מסתמא זה חוסם)
היא נתנה לי להשבית גם את הסטטוס בר ומקשי הבית, וכל מיני הגדרות ספציפיות כמו רשת אלחוטית וכדראשית תודה על המענה.
שנית, לא אכפת לי איך זה ייראה, העיקר שיהיה חסום הרמטית.
במכשיר שהתקנתי עליו היא השתמשה ב Knox ובכל מיני הרשאות
את זה אין לי...
ואם משהו חסם את האיפוס אצלך מסתמא זה התכונה הזו.עכ"פ, יש לך אותה? אני אנסה, אולי איתרחיש ניסא...
(כמובן עדיף את הגרסה הפרוצה)