בעיה | אדובי גנבו אותי.. מה אפשר לעשות?
-
@סקרן-להבין
יש את זה Adobe frafily בחינם, -
@דנבו הבנת בכלל מה כתבתי? מה הקשר בינה מלאכותית לנושא..
הייתי צריך בינה דווקא בפוטושופ.@מישהו12 אכן כדבריך. כך גם אני חושב. ולכן לא יעזור ליצור איתם קשר...
אבל! בדקתי קצת איך להפחית את הנזק וראיתי שאפשר לעבור חבילה. מפוטושופ לחבילת צילום נראה לי. ואז ההוא של פוטושופ מבוטל וצילום עולה לי יותר זול
ואז יש לי שבועיים לבטל את הצילום. השאלה אם שווה את זה..? יכול להיות שיחזור לפוטושופ אחרי שאבטל את הצילום..? -
@סקרן-להבין כתב בבעיה | אדובי גנבו אותי.. מה אפשר לעשות?:
עשיתי גרסת ניסיון לשבועיים שהייתי צריך את בינה.
אחכ הם הציעו לי חודשיים מתנה בחינם. התלהבתי! ניסיתי למצוא את העוקץ ולא הצלחתי..
עכשיו גיליתי אותו. הם עשו לי תוכנית שנתית עם חודשיים חינם ועכשיו הם רוצים 120 דולר לבטל את זה. או לשלם כל חודש 35 דולר למשך עוד 10 חודשים. שזה בטח לא בא לי
מה אפשר לעשות? דחוף ממש!!אולי לבטל כרטיס אשראי?
-
@סקרן-להבין הם כותבים את זה בפירוש...
-
@יוסי-מחשבים כתב בבעיה | אדובי גנבו אותי.. מה אפשר לעשות?:
מה אפשר לעשות? דחוף ממש!!
צור איתם קשר, אם לא ילך תכחיש עסקה בחברת אשראי.
יתכן שכדאי עכשיולהתקשר לומר ששמת לב שנגנב לפני כמה ימים [רק אם לא השתמשת בימים האחרונים כי אז מוכח שהיה לך וכו', וגם לא לדפוק עוד שאלות של גזל וכו',בזמנו אמרו (בלי אחריות תבדוק לבד) שמה שבטלפוני/מקוון בלי אימות EMV וכו' בביטול עסקה המוכר סופג הכל].
-
@סקרן-להבין הבעיה מוכרת עיין בפרוג למסקנא אין הרבה מה לעשות מכיר אישית כמה
שנעקצו אותו דבר -
@FSHLOMO כתב בבעיה | אדובי גנבו אותי.. מה אפשר לעשות?:
עשיתי גרסת ניסיון לשבועיים שהייתי צריך את בינה.
אחכ הם הציעו לי חודשיים מתנה בחינם. התלהבתי! ניסיתי למצוא את העוקץ ולא הצלחתי..
עכשיו גיליתי אותו. הם עשו לי תוכנית שנתית עם חודשיים חינם ועכשיו הם רוצים 120 דולר לבטל את זה. או לשלם כל חודש 35 דולר למשך עוד 10 חודשים. שזה בטח לא בא לי
מה אפשר לעשות? דחוף ממש!!אולי לבטל כרטיס אשראי?
מבחינת התיאוריה כן. אבל זה כאב ראש רציני (מכמה סיבות).. זה מוצא אחרון
יצרתי קשר בצאט. בא נראה לאן זה יגיע. בינתיים הציע לי 3 חודשים נוספים בחינם. אבל זה בטח עוד שטות שלהם ואחכ יעקצו עוד. אני עומד איתו על זה שעוד 3 חודשים אני לא אוכל לא לשלם ולא לבטל את המנוי מכיוון שאני לא אהיה הרבה זמן על המחשב בזמן הקרוב וכו.. מקווה שייתן לי
-
@סקרן-להבין תודה רבה לכל המסייעים! דיברתי עם סוכן של אדובי והוא ביטל לי ללא דמי תשלום ב"ה..
-
-
אולי ישתנה משהו בקרוב
https://www.geektime.co.il/adobe-sued-by-us-doj-ftc/