פתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק
-
@א-מ-ד כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
@הלי כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
@א-מ-ד כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
@נוכחות אתה יכול להשתמש בנגן כמו m390 עם מקלדת פיזית קטנה שתחובר באמצעות בלוטוס
יש אפשרות?
בעיקרון לכל מכשיר אנדרואיד אפשר לחבר מקלדת או עכבר אלחוטיים באמצעות בלוטוס - פשוט לחבר אותם כאילו זה אוזניות
איפה יש כזה מקלדת?
הנה לדוגמא באלי-אקספרס:מקלדת קטנה או בחנויות גאדג'טים...
1 גם ליאנג למשל יעבוד?
\@נוכחות לא הבנתי מה הבעיה בנגן M390 מה זכרו לך שהשתמשת בזה?
בסך הכל אתה לבד מדבר על אופציה כשזה יכנס ולא על ההתחלה אז מה הבעיה?
עשה לי רושם שאפשר לקנות מקלדת ממש קטנה ואז לדברים קצרים משתמשים בנגן עצמו ולדברים יותר גדולים מוציאים את המקלדת לא? -
התנסיתי בהרבה מכשירים וגם עם מקלדת חיצונית, ברמת העדיפויות היה פחות נוח להקליד עם מקלדת חיצונית ונגן על סטנדר, ולא היה לי נעים בכולל ענק להשתמש במקלדת באמצע בהמ"ד כאשר אף אחד אינו משתמש בכזה, וגם לא יכולתי לטלטל אותו איתי לנסיעות וכיו"ב, אבל עיקר הבעיה היה חוסר הנעימות והערות של האנשים שנאמרו לי על זה והשאלות השונות, ולכן אני הייתי היחיד שעשיתי את זה עד היום וגם לכן מהר מאוד הפסקתי.
כיום אני משתמש בפתרונות יותר נוחים ממקלדת חיצונית, וכבר כשנה או יותר קבוע כבר על פתרון אחד, של מכשירים עתיקים זעירים משנות האלפיים עם מקלדת QWERTY, אבל אני מחפש פתרון עם פיקוח וכשרות מוכרים, כדי שיפתור את בעיית הכשרות וגם את חוסר הנעימות.
מי שרוצה אלי הביתה יכול לראות תערוכה של כל המכשירים שהתנסיתי בהם.
אשכול זה מטרתו לבחון האם יש תועלת בנגן החדש או לא. -
@דאנציג כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
@נוכחות
תחפש את נוק נקי, היה היה אי פעם לפני עידן הסמארטפונים, מתכנת שעבד קשה מאוד להתאים קורא אלקטרוני לאברכים, וגם הביא על זה אישור רבנים.
לדעתי זה בדיוק מה שאתה מחפש, אבל אני לא יודע האם זה עדיין מתפקד.
לכאורה תוכל למצוא הרבה מהרוכשים שלו שאין להם הרבה מה לעשות עם זה, שימכרו/יתנו לך בשמחה.יש לזה מקלדת, אופיס, אין אפשרות לצפיית סרטים, ואין אפשרות גלישה כלל.
בקורא ספרים דיגיטלי זה ממש נכתב על המסך פיזית [גם בלי בטריה זה מחזיק כמה ימים אם לא מוחקים], ואז צריך לבדוק אם פתחתי לדוגמא ספר עם שם ה' האם מותר לעבור עמוד או שזו מחיקה [זה לא כמו מסך מחשב שזה ס"ה כמה נורות מחוברות שברגע שמוציאים מהחשמל זה נכבה]. בזמנו לא יצא לי ברור הנושא, מישהו טען לי שלא היתה בעיה לפי הרבנים ששאל, וכדאי לברר לפני שעושים מעשה.
-
@נוכחות כתב:
ובפרקטי, צריך שהמכשיר כולו בס"ה יהיה לא יותר גדול מ3 אינץ' בערך, בפיקוח אישור מוכר, והמקשים הם המכשיר בעצמו ולא חלק נפרד בבלוטוס או הלבשה.
אתה שם לב מה אתה מבקש?
מכשיר של 3 אינץ' כולו וייכנס בו גם מסך וגם מקלדת פיזית ?
זה כמעט בלתי אפשרי וברור שזה יהיה מאוד לא נוח....
איך אני יודע? תשאל את מי שמחזיק ג'לי סטאר איך זה מרגיש, -
@נוכחות כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
זה מקליד בעברית ולא זכור לי אם היה בזה בעיה,
לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו המכשיר. על איזה מכשיר אתה מדבר?
@נוכחות כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
אשמח לברר על הפיתוח שלך לעברית.
בשמחה, שאל.
@י-פל כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
בגדול - הביה שלך זה אנשים, לא מכשירים.
ולכן שום פיתרון בעצם לא יעזור.
חוץ ממכשירים שיבלוט שהם ענתיקה. -
@מישהו12 כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו המכשיר. על איזה מכשיר אתה מדבר?
טיטן כיס של יוניהרץ.
@מישהו12 כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
בשמחה, שאל.
- מה עשית לגבי האות ת'?
- מה עשית לגבי ההטבעה של המקשים (אם יצא לך לטפל בזה).
- האם יש עוד משהו בהתאמה של המכשיר לעברית חוץ מעצם החסימה שהיתה על המכשיר שלך מהאפשרות להקליד בעברית?
אגב אני נזכר שהיה לי פעם עוד מכשיר שלא נתן להקליד בעברית ממקלדת פיזית והיה צריך לעדכן את זה באחד מההגדרות הפחות נראות באופן גלוי. אך במכשיר זה איני זוכר מה היה.
-
טיטן כיס של יוניהרץ.
נכון, זה הגיע לך עם הקלדה בעברית דרך המקשים?!
מה עשית לגבי האות ת'?
הגדרתי אותה למקש אחר באפליקציית המקלדת שלי
מה עשית לגבי ההטבעה של המקשים (אם יצא לך לטפל בזה).
לא
האם יש עוד משהו בהתאמה של המכשיר לעברית חוץ מעצם החסימה שהיתה על המכשיר שלך מהאפשרות להקליד בעברית?
לא הבנתי
-
אני לא זוכר שהיתה בעיה כל שהיא אך יכול להיות שזה לקח תהליך כל שהוא לבצע אותו, איני זוכר כרגע.
באיזו שיטה עשית? בהגדרות של היוניהרץ? באפליקצית מקלדת?
-
אני לא זוכר שהיתה בעיה כל שהיא אך יכול להיות שזה לקח תהליך כל שהוא לבצע אותו, איני זוכר כרגע.
באיזו שיטה עשית? בהגדרות של היוניהרץ? באפליקצית מקלדת?
כתבתי.
באפליקציית המקלדת שלי.
אני קיבלתי מכשיר ללא אופציה להקלדה בעברית דרך המקשים,
ופיתחתי אפליקציית מקלדת.