פתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק
-
-
@א-מ-ד כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
@מנצפכ כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
ודבר נוסף שיש בחורי ישיבות ואצל הבחורי ישיבות זה בכלל לא שייך (לפחות בחלק מהישיבות)
ומן הסתם גם לא יהיה שייך אף מכשיר מכל סוג שהוא (לצערי הרב)
לא נכון
אני כותב בתזכירים בפלאפון -
@מנצפכ כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
@א-מ-ד כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
ודבר נוסף שיש בחורי ישיבות ואצל הבחורי ישיבות זה בכלל לא שייך (לפחות בחלק מהישיבות)
ומן הסתם גם לא יהיה שייך אף מכשיר מכל סוג שהוא (לצערי הרב)
לא נכון
אני כותב בתזכירים בפלאפוןברוב הישיבות לא מקובל להוציא פלאפון בביהמ"ד (לפחות לא בפרהסיה...)
-
ברוב הישיבות לא מקובל להוציא פלאפון בביהמ"ד (לפחות לא בפרהסיה...)
אם כן לא הובנתי
אני דיברתי על שני דברים שונים
א. יש צורך לאברכים שרוצים להוציא את המכשיר בפרהסיה
ב. צורך נוסף הוא לבחורי ישיבות שהם לא משתמשים במחשב או לכל אחד אחר שלא מעוניין להשתמש במחשב -
ראיתי תמונה זו באיזה אתר
-
אולי צריך להכניס מכשירים מהסוג של טאבלט נייר שמדמה מחברת ממש עם עט שמאפשר המרת כתב יד לטקסט ע"י זיהוי כתב יד (מה שחסר בעברית כפי הנראה) כמובן עם איזה גוף כשרות שיכשיר אותם המעלות שלהם היא הצגה של דפים ממש כמו נייר וכתיבה והם גם דיו אלקטרוני מה שאומר שהוא במהותו עם פוטנציאל לכשרות כי לראות בזה סרטונים וכדומה זה לא בנוי לזה וגם אין צבע
כמה קישורים לסוגים כאלה
https://directb2b.co.il/product/ערכת-כתיבה-דיגיטלית-remarkable-2-premium-שחור/