פתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק
-
מצד הביקוש יש ביקוש ברמה מסויימת, כלומר יש כאלה שגילו דעתם שזה מעניין אותם, למרות שרוב האנשים בעולם אין להם בזה ענין.
מצד המשקיע שוחחתי עם משקיע בנגנים והיה נשמע ממנו שכרגע הוא חושב על זה שזה כן בכיוון, אבל אני לא יודע מתי הוא יקציב לזה את הזמן לעסוק בזה. -
לענ"ד, לכאורה כל הנושא הזה לא רלוונטי מעיקרו, ומהסיבה דלהלן; הרי ודאי שהקלדה במחשב רגיל, לפטופ קטן, יותר נוח ויעיל, וברוב המקומות מאפשרים להקליד במחשב. אז איפה הבעיה של פות"ש? הבעיה שלו היא המקומות שבהם לא מאפשרים הקלדה במחשב בביהמ"ד/בכולל... וכאן אני אומר: שביהמ"ד/כולל שלא מאפשר הקלדה במחשב, לא יאפשר הקלדה גם במכשיר כזה... ולענ"ד פשוט לי שזה כך.
-
-
@שטרן כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
סתם... מצאתי עוד סוג של מחשב כזה https://he.aliexpress.com/item/1005006931601695.html?spm=oneshop.fcsseo.0.0.3bc335e8oKnTjD&skuId=12000039976372603&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000039976372603"}&gatewayAdapt=glo2isr
זה לא מחשב, זה טלפון ענתיקה.
וללא גוגל פליי, ולא משנה מה מצוייר שם בתמונה. -
מתוך סקרנות שלחתי מייל לחברת qemaytech כמה יעלה לפתח כזה דבר הנה תשובתם:
(תורגם מאנגלית)
אז יאללה מי שמחפש השקעה וממאמין שזה ילך מוזמן להשקיעה
למעשה זה יוצא מחיר מאוד זול ליחידה בין 55 שקל ל95 בערך כך שאפשר למכור את זה במחיר של300 ש"ח לדוגמה ולהרוויח סכום הגון
רק שימו לב שMOQ זה לפחות 5000 יחידות (למרות שאחר כך הוא שאול כמה מעוניינים לפתח) -
@cannon כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
מתוך סקרנות שלחתי מייל לחברת qemaytech כמה יעלה לפתח כזה דבר הנה תשובתם:
(תורגם מאנגלית)
אז יאללה מי שמחפש השקעה וממאמין שזה ילך מוזמן להשקיעה
למעשה זה יוצא מחיר מאוד זול ליחידה בין 55 שקל ל95 בערך כך שאפשר למכור את זה במחיר של300 ש"ח לדוגמה ולהרוויח סכום הגון
רק שימו לב שMOQ זה לפחות 5000 יחידות (למרות שאחר כך הוא שאול כמה מעוניינים לפתח)שים לב למה שהם כותבים: לקחת טלפון רגיל ולהתאים אותו.
בקיצור, סמארטפון אנדרואיד עם קושחה מותאמת. זה הכל.
לאבטחה קצת שינויים בלוח אם, אבל לא ממש קריטי -
לענ"ד אם משקיעים אפשר להציע לקחת משהו שנראה מסך דיו מחשבון (יותר מיושן ממסך דיו של קוראי ספרים אלקטרונים), ושיהיה קטן ככל האפשר ורחב, ומסך שתופס רק מעט מהמכשיר, שיראה יותר כמו מבנה של מחשבון, כך זה ייצא מכלל חשד.
לגבי קושחה כמובן צריך משהו בסיסי ללא בעיות.
יש לשים לב במכשירים מהסוג הזה לבדוק שני דברים, דבר ראשון שהמקלדת תואמת עברית (חלק מהמקלדות QWERTY אינם כולל את כל אותיות העברית), ודבר שני שיהיה קל להקליד, כי בחלק מהמקלדות מסוג זה הכפתורים קשים ללחיצה דבר המקשה על הקלדה (כמו ה"טייני פוקט" של יוניהארץ שקשה להקליד בו).
וכמובן עם הכשר.
אגב, באתר "מייד אין צייינא" שוחחתי עם יצרן אחד שטוען שיכול לעשות משהו כמו זה, אבל הוא רוצה כמות. -
אני אישית לא הסתדרתי עם מקלדת נפרדת,
זה הבקשה שפרסמתי באותו אתר בזמנו (למטרת יבוא אישי אבל זה לא התאפשר בינתיים למצוא מישהו שמייצר דבר בודד כזה).A 3 X 2 inch computer with a screen like a calculator and a Hebrew QWERTY keyboard. Possibility of saving notes in memory and transferring the notes to the computer. A tiny device, horizontal, tiny screen. The keyboard is part of the device Hello, I am looking for an experienced manufacturer to build a small custom computer for me. Here are the requirements and the components I need: 1. **Motherboard**: Raspberry Pi 4 or any other small and familiar motherboard that meets the requirements. 2. **Screen**: Electronic ink display similar to a traditional calculator screen (recommendations for suitable models are welcome). 3. **Keyboard**: With Hebrew engraving or a regular keyboard with Hebrew stickers. The keys should be comfortable to type. 4. **USB port**: For connecting a USB flash drive. 5. **CASE**: To organize all the components neatly, about 3 inches maximum length. 6. **Operating system**: Installation of an operating system optimized for writing and saving texts in memory only. It doesn't have to be Linux, but a known and simple option is better. 7. **Software**: Installing software for writing in Hebrew with the ability to save texts in internal memory. ### Additional requirements: - a final, proper, complete and orderly structure without the need for maintenance of all components. - Make sure all components work properly after assembly. - Provide technical support in case there are problems with installation or use. - Ability to type in Hebrew on a computer. - Ability to transfer files typed on this computer to a Windows computer via USB cable or Bluetooth. I would appreciate receiving a price quote and an estimated time to complete the project. If you have any further questions or need further details, please do not hesitate to contact me. Thank you
-
@אביי כתב בפתרון מציאותי למגבלת השימוש במחשבים לכתיבת חידו"ת בכוללים הצעה מעשית לפיתוח נגן חדש על הפרק:
אם כל הסיפור זה רק הקלדת ד"ת
מבחינת זיכרון אולי זה יהיה בעיה (לא מידיעה - רק נקודה לבדיקה)
צריך שגם קובץ גדול מאוד יהיה ניתן לקריאה
ושגם אם יהיה הרבה קבצים או תיקיות תהיה אפשרות לדפדף בין כולם -
@מנצפכ ואני חשבתי שאתם רק רוצים משהו לכולל...
אם ככה, אולי תבדוק את זה,
https://www.raspberrypi.com/products/raspberry-pi-400/
https://piitel.co.il/shop/3-5inch-hdmi-lcd-480x320-ips/אני לא יודע לגבי עומסים של מיקרובקרים למסמכים גדולים, אבל אני יכול לשער
אני חשבתי שאתם בכיוון של משהו כזה:
מיקרו בקר עם כרטיס מיקרו SD, שמחובר למקלדת רגילה,
בהפעלת המיקרו בקר, יש אפשרות ליצור קובץ חדש בכרטיס, לבחור לו שם, ומעכשיו והלאה, כל טקסט שתקלידו יישמר בקובץ הספציפי, כמובן שניתן לתכנן איזה אלגוריתם שיטפל במחיקה וכו',סיימת את הכולל, אתה בא הביתה, מחבר את הכרטיס למחשב, ומעתיק את החידושים לקובץ הוורד..
לענ"ד (ואני מסתכל גם על הזמן שעבר מהפוסט הראשון..), אם אתם רוצים משהו יותר מזה, תצטרכו גם לשלם יותר מזה, ולקחת מכשירים יותר מזה..