יצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש - אני לא מתעסק בזה (נכתב מאוחר יותר) ומתנגד לכך
-
@A0533057932 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
לעצמך לא להפצה הלאה
אויש נו,
קומבינה פשוטה ומוכרת, שאני מוכר את הגירסא בחינם, ואת התוספות שלי עליהם הקונה משלם.כי אם אני מוכר את הגירסא של שיאומי זה בעיה, אבל אם אני נותן אתה בחינם אין שום בעיה.
-
@1divid אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@QJDTOP אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@1divid אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@A0533057932 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@שלמה אתה מתכוון שהוא לא יכול להוכיח
אבל מספיק שעל במת ביהמ"ש הוא ישאל איך בנית?
מה תפקיד השורה הזאת
ואם לא תדע להסביר הוא יזכהפה נכנס העניין שמישהו מהרשת עזר לי ואני לא מכיר אותו
נו והוא לא יודע איך קוראים לך!
לא הבנתי? אתה אומר שאתה לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותך ואין לך מושג איך להגיע אליו
יפה אז מה יכול לקרוא לך?
ווחוצמזה אנדראיד לא שייך לשיאומי או לכל יבואן אחר וגם אם כן שילמת על זה -
@QJDTOP אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@שלמה אתה מתכוון שהוא לא יכול להוכיח
אבל מספיק שעל במת ביהמ"ש הוא ישאל איך בנית?
מה תפקיד השורה הזאת
ואם לא תדע להסביר הוא יזכהפה נכנס העניין שמישהו מהרשת עזר לי ואני לא מכיר אותו
נו והוא לא יודע איך קוראים לך!
לא הבנתי? אתה אומר שאתה לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותך ואין לך מושג איך להגיע אליו
יפה אז מה יכול לקרוא לך?
ווחוצמזה אנדראיד לא שייך לשיאומי או לכל יבואן אחר וגם אם כן שילמת על זהאנדרואיד נקי ללא שינויים שייך לכולם
כל שינוי שייך ליוצר -
הוא טוען שהעתקת
בדיוק כמו שאתה אומר הוא טוען שהעתקתי.
עם טענות לא הולכים לבית משפט.יש לך טענות? תדפוק את הראש בקיר...
-
@שלמה על טענות הולכים לבית משפט
שם בידיוק המקום בשביל זהבוודאי, אתה יכול ללכת על כל דבר לבית משפט, אבל אתה תשלם ביוקר.
אני טוען עכשיו שגנבת לי 3 מליון שקל.
בא לבית משפט, סבבה?אויש, אתה מדבר שטויות...
-
הצחקתם אותי, זה לא אנדרואיד נקי.
זה מערכת הפעלה של mocor שהיא פיתוח מיוחד.
תבינו שאם אתם לא מציגים קוד מקור זה אומר שאפליקציות לא שלכם, ובדרך כלל זה הראייה היחידה שקבילה.
וכן, ליבואן הרשמי יש יתרון עליכם כי הוא ייבא אלפי מכשירים, ואתם ייבאתם 0 אז במילא בית המשפט, יאמין להם.
ולא, זה שקנית מכשיר לא נותן לך את הזכות לשאוב ממנו את הגרסא ולפרק את האפליקציות. נקודה. -
@שלמה על טענות הולכים לבית משפט
שם בידיוק המקום בשביל זהאוקי שיתבע את האוויר הוא לא יודע מי אני
-
@שלמה אין מה להמשיך להתווכח
ליבואן יהיה הוכחה ביד
אותה שורת קוד שהוא כתב מופיעה אצלך באפליקציה
מפה והילך אני אוצר מלענות בנושאעניתי לך על זה.
אם אני כותב במסמך וורד "בס"ד" וגם אתה כתבת, אתה יכול לתבוע אותי?
אף אחד לא ממציא קודים, יש צורה לכתוב אותם, כמו שאני כתבתי גם היבואן כתב... מה לעשות.. ככה עובד היישום...
כל זמן שאין לך תשובה על מה שאמרתי אל תענה... כי לכתוב לי
מפה והילך אני אוצר מלענות בנושא
זה לא חוכמה
-
@שלמה אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
במידה והשתמשתם ולו ברבע שורת קוד ממה שעשה יבואן פה בארץ הוא יכול באופן אישי לתבוע אותכם
הוא צריך להוכיח שחור על גבי לבן שזה העתקה מה שלא אפשרי באנדרואיד.
כי מה תגיד? הלחצן הזה עושה כמו שאצלי? נו גם אני בניתי ככה..
אם הוא ישאל "איך בנית?" אני ממש לא אמור לומר לו, גם אם הוא יפרק את היישום ויראה שכתוב אותו דבר זה לא אומר כלום, כי כמו שאתה יודע לכתוב java אז גם אני...בקיצר, אתה לא צודק.
הערה:זה לא java רגיל
-
@שלמה אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@מישהו12 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
הערה:זה לא java רגיל
אין לי שמץ של מושג מה זה ואיך זה, אני מדבר בתור אחד שיודע את החוקים, לא איך בונים/מתרגמים גירסא.
אתה למדת משפטים? או מה?
-
בכלל לא נכון וכמו שיאיר כתבתבינו שאם אתם לא מציגים קוד מקור זה אומר שאפליקציות לא שלכם, ובדרך כלל זה הראייה היחידה שקבילה.
וכן, ליבואן הרשמי יש יתרון עליכם כי הוא ייבא אלפי מכשירים, ואתם ייבאתם 0 אז במילא בית המשפט, יאמין להם.
ולא, זה שקנית מכשיר לא נותן לך את הזכות לשאוב ממנו את הגרסא ולפרק את האפליקציות. נקודה. -
@QJDTOP משחק מילים בלבד
לא הבנתי עדיין מה הבעיה?