יצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש - אני לא מתעסק בזה (נכתב מאוחר יותר) ומתנגד לכך
-
@A0533057932 אבל לא יצאו נגד השני והירושלמי כאן כנראה מוכר תומך והרשמי לא יצאה נגדו
-
@A0533057932 התייחסתי למשפט אחרון שלך שהם עומדים מאחורי היבואן הרשמי זה נכון בדרך כלל פה יש משהו לא ברור יש יבואן מקביל לא רשמי ויש גם כפי הנראה עוד כמה יבואנים פרטיים ויכול להיות עם גירסא תומך כשר וגם לא נראה שהם קיבלו אישור מיוחד על שימוש גירסה המקורית וגם ברוסיה שם טלפונים האלו מאד פפולרים כפי הנראה בגלל בעיה חוקית במפעלים לא נראה בפרום שנתקלים בבעיות מצד החברה
@המביט-לארץ לא נראה שמישהו בונה גירסה לבד בלי שהוא מעתיק מגירסה המקורית -
@יוסי1212 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@A0533057932 התייחסתי למשפט אחרון שלך שהם עומדים מאחורי היבואן הרשמי זה נכון בדרך כלל פה יש משהו לא ברור יש יבואן מקביל לא רשמי ויש גם כפי הנראה עוד כמה יבואנים פרטיים ויכול להיות עם גירסא תומך כשר וגם לא נראה שהם קיבלו אישור מיוחד על שימוש גירסה המקורית וגם ברוסיה שם טלפונים האלו מאד פפולרים כפי הנראה בגלל בעיה חוקית במפעלים לא נראה בפרום שנתקלים בבעיות מצד החברה
@המביט-לארץ לא נראה שמישהו בונה גירסה לבד בלי שהוא מעתיק מגירסה המקוריתאני התכונתי לבנות גירסה בעברית מאפס. לדעתי אפשר לבנות על הגירסה הסינית אבל כמו שאמרתי אני לא ממש בקי בעסק ככה שאתה יכול לשאול את המומחים ממני.
-
@המביט-לארץ אם תיצור רום מקוסטם מ 0 לחלוטין, כלומר שתבנה בעצמך את כל האפליקציות מ 0 אף אחד לא יוכל לגשת אליך.
-
@Yair אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@מישהו12 מי זה הכוכב ירושלמי הזה שטוען שיש לו אישור לתבוע?
לא יודע @שלום-כהן מכיר אותו ונראה לי שזה גדסי
אתה יכול לעשות סדר? מותר לי לפרק את האפליקציות האנגליות ולתרגם? -
@Yair אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@מישהו12 מי זה הכוכב ירושלמי הזה שטוען שיש לו אישור לתבוע?
לא יודע @שלום-כהן מכיר אותו ונראה לי שזה גדסי
אתה יכול לעשות סדר? מותר לי לפרק את האפליקציות האנגליות ולתרגם?