יצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש - אני לא מתעסק בזה (נכתב מאוחר יותר) ומתנגד לכך
-
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@1divid משווקים רצינים
אויששש חשבונות שמיים
-
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
@1divid משווקים רצינים
תביא לנו תמונה של המכתב מdouqin שאתה יכול לתבוע
-
פוסט זה נמחק!
-
אני חייב לכתוב כאן את תגובתי ל @כוכב-ירושלמי אין לי מושג למה נרשמת כאן לפורום אבל כנראה כדי להגן על העסק שלך ולמה?
בתחילת האשכול ניסית לייאש שלא נצליח בלה בלה בלה.
ועכשיו עברת לאיים העיקר שיפסק. השוק מוצף ביבואנים ככה שאני לא חושב שהם זקוקים לך ולמאות הבודדות שאתה קונה.
אז אני חושב שבטרם תפתח את פיך פשוט תכתוב גילוי נאות וכו' ולא תונה אותנו!! ולא תניא אותנו במחשכים!!! -
וואווו
מיזם אדיר
לפי מה שאני יודע אין שום בעיה חוקית לבנות גרסה אלא אם אתה שואב גרסה של היבואן הרשמי ומשחק איתה קצת כדי שלא יעלו שזה שלהם (ועל זה היה תביעות או אזהרות לפני תביעה)
@כוכב-ירושלמי וכל המייאשים למיניהם כולכם סוכנים שיפסידו מזה כסף וחבל שאתם משחקים אותה לטובת הציבור
אגב בדיוק בשביל זה יש דיסלייק
אני בהחלט חושב שזה לא יהיה קל אבל בשיתוף פעולה בעז"ה נצליח
אני כרגע עסוק בשביל להשתתף אבל אני מחזק ומעריך
לדעתי בסוף (לאט אבל בטוח) זה יגיע לרמה של היבואן הרשמי
כן !!! לאחדות יש כח (תראו איזה פרוייקטים הקימו בקוד פתוח)הנה דוגמא
והמקלדת זה הדבר המסובך ביותר צריך שיהיה לך הבנה בשורת הקודואז בא
@עומד-בפרשת-דרכים אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
מקלדת עברית אני יכול לתת לכםפשוט תפסיק לייאש
-
@יוסי1212 לא כי מכיוון שכל מי שיש לו גירסה מכבד אותה היצרן רואה בזה לגיטימציה לעוד יבואנים אבל ברגע שזה יהיה בחינם אז לא יהיה להם יבואנים
להפך הרבה אנשים פרטיים יקנו מהם
-
תשמע כשאתה משנה את השםה אתה לא בונה גירסה אתה לוקח גירסה קיימת ומתרגם אותה
גם על עצם התוכנה יש זכיות יוצרים לבעל החברה -
תשמע כשאתה משנה את השםה אתה לא בונה גירסה אתה לוקח גירסה קיימת ומתרגם אותה
גם על עצם התוכנה יש זכיות יוצרים לבעל החברהמה זה?
@כוכב-ירושלמי
אה? נשמח לראות את המכתב של החברה!
-
אישור רשמי מהחברה לא יהיה
השאלה היחידה היא האם זה מותר חוקית או לא