יצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש - אני לא מתעסק בזה (נכתב מאוחר יותר) ומתנגד לכך
-
לא על הייבוא אפשר לתבוע על השתמשות ושינוי גירסאות ובשמם לא אומר שהם תובעים מצד עצמם אלא בשליחותם
@יוסי1212 מי המציא לך?
-
@יוסי1212 אפשר מקור?
-
זה וודאי שיש בעיה חוקית כי הם הבעלים השאלה אם אכפת להם בכלל וגם אם בכלל הם רוצים לתבוע אבל כבר כתבתי יכול להיות שהיבואן יתבע בשמם אבל גם לפרוץ ולעשות רוט הוא בעיה חוקית
@יוסי1212 אכפת להם לתבוע כי אז היבואנים כמוני לא יעבדו איתם
-
@QJDTOP אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
אם יש לכם בעיה מבחינת שיאומי פשוט תשלחו להם את הגירסה זה יעזור להם כי הם רוצים לעשות בעיברית אבל יש להם שפות קודמות
זו לפחות דעתיכנל דעתי אם אני מוסיף להם שפה ועל ידי זה יש להם יותר מכירות הם צריכים לשלם לי ולא אני להם
@1divid זה לא נכון הם יודעים שאם לא יהיו משווקים זה לא ישווק הם לא צריכים רק כמה בחורים צעירים שיזמינו מעלי
-
@1divid זה לא נכון הם יודעים שאם לא יהיו משווקים זה לא ישווק הם לא צריכים רק כמה בחורים צעירים שיזמינו מעלי
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
מדובר פה בציבור
-
איזה ציבור כמה מכשירים אתה יכול לשווק בחודש אתה יכול להראות נתונים אתה יכול להראות לה שאתה רציני
לבעל החברה (שן ) -
איזה ציבור כמה מכשירים אתה יכול לשווק בחודש אתה יכול להראות נתונים אתה יכול להראות לה שאתה רציני
לבעל החברה (שן )@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
לבעל החברה (שן )מה זה יפריע להם זה יקח להם כסף? משהו?
-
@יוסי1212 הם מקפידים על הכיס שלהם אתה יודע כמה זמן לקח לי לשכנע אותם למכור לי מכשירים הם רצו בהתחלה למכור רק ליבואן הרשמי
-
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש -בינתיים בהקפאה עד לקבלת אישור מהחברה:
לבעל החברה (שן )מה זה יפריע להם זה יקח להם כסף? משהו?
@1divid משווקים רצינים
-
@יוסי1212 הם מקפידים על הכיס שלהם אתה יודע כמה זמן לקח לי לשכנע אותם למכור לי מכשירים הם רצו בהתחלה למכור רק ליבואן הרשמי
והיום הם כן מוכרים לך?
-
@1divid משווקים רצינים
@1divid משווקים רצינים
אויששש חשבונות שמיים
-
אני אומר בזהירות וגם מסתבר שהיבואנים קוראים כאן שלא יתבעו כסף רק ישלחו אזהרה להפסיק לפרסם הלכתית אין להם טענה רצינית