יצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש - אני לא מתעסק בזה (נכתב מאוחר יותר) ומתנגד לכך
-
@1divid אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
@hvusv1234 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
סוף דיון.
כל מי שמעוניין לעבוד על הגירסה שיתן את התשובות ל @מישהו12 אם זה יהיה פתוח להתקנות.
ותמשיכו לתרגם.
אל תתייאשואני יעדיף פתוח להתקנה אבל מה שיחליטו פה מראש אבל יזרום גם על חסום ממש (כמו שכתבתי למעלה אני לא הולך להשתמש בזה אני מחכה למשהו) לא אכפת לי לעזור בכול דבר עד חצי המלכות
למה לא מה שאמרתי אחד עם התקנות לפי החלטת הוועדה
@hvusv1234 @1divid וכו ועוד אחד סגור כמו של הוועדה (רק יותר נורמאלי) ואחרון כמו ש @מישהו12 רצה עם הודעות -
@שלום-כהן אני יודע שזה פשוט זה מה שאני אומר שעה אבל הוא בשלו.
תודה על החיזוק.תן סיכו"ם מה עשו כבר ומה צריך לעשות?
-
מה שכבר עשו זה
AudioProfile
Bluetooth
Calculator
DownloadProviderUi
NoteBook
WallpaperCropperמה עם המערכת עצמה?
-
@QJDTOP אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
@1divid אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
סוף דיון.
כל מי שמעוניין לעבוד על הגירסה שיתן את התשובות ל @מישהו12 אם זה יהיה פתוח להתקנות.
ותמשיכו לתרגם.
אל תתייאשואני יעדיף פתוח להתקנה אבל מה שיחליטו פה מראש אבל יזרום גם על חסום ממש (כמו שכתבתי למעלה אני לא הולך להשתמש בזה אני מחכה למשהו) לא אכפת לי לעזור בכול דבר עד חצי המלכות
למה לא מה שאמרתי אחד עם התקנות לפי החלטת הוועדה
@hvusv1234 @1divid וכו ועוד אחד סגור כמו של הוועדה (רק יותר נורמאלי) ואחרון כמו ש @מישהו12 רצה עם הודעותגם זורם
-
@hvusv1234 זה רק אם באמת הגירסה שלך תעבוד כמו שצריך אז זה לא קשה לערוך אבל אנחנו מדברים על בניית גירסה
-
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
@hvusv1234 זה רק אם באמת הגירסה שלך תעבוד כמו שצריך אז זה לא קשה לערוך אבל אנחנו מדברים על בניית גירסה
מה זה אומר בניית גירסה?
-
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
@QJDTOP שיקרא עברית שיהיה מימין לשמאל לשנות בחיצים את הצדדים ועוד
נו זה לא לערוך גירסה?
-
פוסט זה נמחק!
-
מקלדת עברית אני יכול לתת לכם
-
וגם להסביר איך משנים IMEI, רק אם הכוונה ליצור גירסה ללא אינטרנט
-
@שלום-כהן אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
מחילה מראש מכולם.
מה ההערצה והביקוש כלפי המכשיר שיאומי קין??
מישהו יכול להסביר לי?
אז נכון יש לו מקשים, אך יש לו גירסת אנדרואיד 4.4 ישנה להחריד שבקושי מריצה אפליקציות! שלחתי לחבר שיש לו את המכשיר כמות גדולה של אפליקציות והוא הצליח בקושי להתקין כמה מהם בגלל שהמכשיר הזה עם מעבד ישן.אני למשל צריך אפליקציה של בנק לאומי, בנק פפר, עזרים
מסויימים וכל אלה לא עובדים במכשיר הנ"ל.אם הוא היה שווה השקעה, הייתי כבר בונה מזמן גרסה תומכת/כשרה בעברית. זה לא פרוייקט קשה בשבילי. אבל לפחות תציעו מכשיר קצת יותר מתקדם עם אנדרואיד 7.0 לפחות , ונראה אם שווה השקעה ונלך על זה. אני לא מתכוון לבזבז זמן יקר על בניית גרסה למכשיר הזה שלא מתקדם מספיק .
יכול להיות שצריכים נושא חדש אבל לא יודע איך להגיב בנושא חדש
אתה מכיר מכשיר מקשים עם התנאים האלו ?