יצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש - אני לא מתעסק בזה (נכתב מאוחר יותר) ומתנגד לכך
-
@klopkk אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
@המביט-לארץ אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
(אגב אני אישית גירסה די חמודה אבל היא לא משווקת לציבור הרחב ככה שאני לא בא לייאש אותכם )
זה הכוונה (שלי בכל אופן)
שאני אומר חמודה אני מתכוון שעברתי כל מה שכתבתי שם בפוסט שלי חוץ מאיזה משהו אחד..
-
@מישהו12 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
מה נסגר? אני עובד אתכם או לא?
בטח שאתה עובד...
לדעתי תסגרו את החלוקה ותתחילו לעבוד (אני אישית רציתי לעזור אבל אין לי שום ידע בנושא) כל הויכוח הזה לא יקדם אותכם לשום מקום, תציבו יעדים ויאללה לעבודה. (תפתחו צא'ט פרטי עם כל מי שמשתתף בבניית הגירסה כך יהיה לכם יותר קל לעבוד)
בהצלחה רבה. -
(אגב אני אישית גירסה די חמודה אבל היא לא משווקת לציבור הרחב ככה שאני לא בא לייאש אותכם )
זה הכוונה (שלי בכל אופן)
שאני אומר חמודה אני מתכוון שעברתי כל מה שכתבתי שם בפוסט שלי חוץ מאיזה משהו אחד..
מה חסר לך?
-
@hvusv1234 אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
זה הכוונה (שלי בכל אופן)
מה חסר לך?
שאלות כאלה לפרטי
-
@hvusv1234 ושיתוף אינטרנט דרך מחשב ?
-
@כוכב-ירושלמי אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
@hvusv1234 ושיתוף אינטרנט דרך מחשב ?
את זה יש בגירסה שלך?
-
ברור כן זה חסום גם בעברית וגם באנגלית
חשבתי לעבוד גם שהחיפוש אנשי קשר יעבוד גם בתוך האנשי קשר אבל אנשים רוצים זול כך שאין לי כבר מה להשקיע מדאי -
@להבין-ולהשכיל אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
בטח שאתה עובד...
לדעתי תסגרו את החלוקה ותתחילו לעבוד (אני אישית רציתי לעזור אבל אין לי שום ידע בנושא) כל הויכוח הזה לא יקדם אותכם לשום מקום, תציבו יעדים ויאללה לעבודה. (תפתחו צא'ט פרטי עם כל מי שמשתתף בבניית הגירסה כך יהיה לכם יותר קל לעבוד)
בהצלחה רבה.QINS1
כל עוד אני לא יודע מה לגבי האפלקציות והאינטרנט אני לא עובד!
-
ברור כן זה חסום גם בעברית וגם באנגלית
חשבתי לעבוד גם שהחיפוש אנשי קשר יעבוד גם בתוך האנשי קשר אבל אנשים רוצים זול כך שאין לי כבר מה להשקיע מדאיזה באג רציני האנשי קשר
-
@המביט-לארץ זה לא בעיה בתוכנה בשביל זה אמורים ליצור משהו חדש וככה זה היה אפילו בכשר לפני תקופה מה עד
שסידרו את זה אבל זה ליצור משהו חדש -
@המביט-לארץ זה לא בעיה בתוכנה בשביל זה אמורים ליצור משהו חדש וככה זה היה אפילו בכשר לפני תקופה מה עד
שסידרו את זה אבל זה ליצור משהו חדשצריך לערוך סמיילי אחד וזהו
-
אתה יודע לעשות את זה
-
@להבין-ולהשכיל אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
בטח שאתה עובד...
בהצלחה רבה.QINS1
כל עוד אני לא יודע מה לגבי האפלקציות והאינטרנט אני לא עובד!
ולכן אשמח לדעת בהקדם
-
מחילה מראש מכולם.
מה ההערצה והביקוש כלפי המכשיר שיאומי קין??
מישהו יכול להסביר לי?
אז נכון יש לו מקשים, אך יש לו גירסת אנדרואיד 4.4 ישנה להחריד שבקושי מריצה אפליקציות! שלחתי לחבר שיש לו את המכשיר כמות גדולה של אפליקציות והוא הצליח בקושי להתקין כמה מהם בגלל שהמכשיר הזה עם מעבד ישן.אני למשל צריך אפליקציה של בנק לאומי, בנק פפר, עזרים
מסויימים וכל אלה לא עובדים במכשיר הנ"ל.אם הוא היה שווה השקעה, הייתי כבר בונה מזמן גרסה תומכת/כשרה בעברית. זה לא פרוייקט קשה בשבילי. אבל לפחות תציעו מכשיר קצת יותר מתקדם עם אנדרואיד 7.0 לפחות , ונראה אם שווה השקעה ונלך על זה. אני לא מתכוון לבזבז זמן יקר על בניית גרסה למכשיר הזה שלא מתקדם מספיק .
-
@שלום-כהן אמר ביצירת גירסא משותפת של חברי האתר לשיאומי החדש:
מחילה מראש מכולם.
מה ההערצה והביקוש כלפי המכשיר שיאומי קין??
מישהו יכול להסביר לי?
אז נכון יש לו מקשים, אך יש לו גירסת אנדרואיד 4.4 ישנה להחריד שבקושי מריצה אפליקציות! שלחתי לחבר שיש לו את המכשיר כמות גדולה של אפליקציות והוא הצליח בקושי להתקין כמה מהם בגלל שהמכשיר הזה עם מעבד ישן.אני למשל צריך אפליקציה של בנק לאומי, בנק פפר, עזרים
מסויימים וכל אלה לא עובדים במכשיר הנ"ל.אם הוא היה שווה השקעה, הייתי כבר בונה מזמן גרסה תומכת/כשרה בעברית. זה לא פרוייקט קשה בשבילי. אבל לפחות תציעו מכשיר קצת יותר מתקדם עם אנדרואיד 7.0 לפחות , ונראה אם שווה השקעה ונלך על זה. אני לא מתכוון לבזבז זמן יקר על בניית גרסה למכשיר הזה שלא מתקדם מספיק .
יש מכשיר עם 6.0
ודרך אגב אני מסכים איתך אבל אם אנשים מתלהבים ואני יכול לבנות גרסא ולגמול חסד\להרויח כסף אז מה אכפת לי? -
@שלום-כהן אתה יכול להוריד ממשקל האפליקציות כדי שיתמוך יותר (לעשות שהאפליקציה תהיה מותאמת למכשיר ויש עוד אפשרות להגדיל את ... ולגרום שיקבל יותר אפליקציות
הוא לא מדבר מבחינת מקום באיחסון.
הוא מדבר מבחינת תמיכה בגלל האנדרואיד הישן שיש לו