באג | התקנת nox במק
-
@בן-החבורה התמונה אצלי זה רק המיקום שבו ההתראה עם האופציה לאפשר אמורה להופיע אצלך במקום פה
@צדיק-תמים אז זהו שאפילו התראה כזאת לא מופיעה. ותודה על העזרה בכזאת שעה.
-
@צדיק-תמים אז זהו שאפילו התראה כזאת לא מופיעה. ותודה על העזרה בכזאת שעה.
-
@בן-החבורה אני לא נוהג להציע את זה אבל סקרנת אותי. אם אתה רוצה אני מוכן להציץ בשליטה מרחוק.
@צדיק-תמים מעדיף שלא, אבל בגדול האם אתה מכיר דרך פשוט לעקוף את כל הגדרות האבטחה דרך הריקוורי או משהו כזה?
-
@צדיק-תמים מעדיף שלא, אבל בגדול האם אתה מכיר דרך פשוט לעקוף את כל הגדרות האבטחה דרך הריקוורי או משהו כזה?
-
@בן-החבורה אולי safe mode עוקף
אבל בעיקרון אמור להיות הכפתור בהגדרות. לדעתי אתה פשוט לא פועל במדויק לפי המדריך.@צדיק-תמים זו בעיה שכבר מצאתי במדריכים שונים שהציעו כל מיני דרכים דרך שורת הפקודה רק שכנראה שגם כבר לא מעודכנים.
-
@צדיק-תמים זו בעיה שכבר מצאתי במדריכים שונים שהציעו כל מיני דרכים דרך שורת הפקודה רק שכנראה שגם כבר לא מעודכנים.
-
@בן-החבורה כן אפשר להשבית לגמרי את הGatekeeper
sudo spctl --master-disable
לא מומלץ
הפקודה ההפוכה היאsudo spctl --master-enable
@צדיק-תמים תודה רבה.
-
אגב, בגרסה הבאה אפל חוסמים גם את האופציה הזאת וצריך להתקין פרופיל כדי להשבית
https://www.reddit.com/r/MacOSBeta/comments/1e2xlcg/disabling_gatekeeper_on_macos_sequoia_beta_3_has/ -
@צדיק-תמים אני נתקעתי ולא הבנתי למה זה לא עובד (גרסה 15) כנראה בגלל זה, אני יחפש פיתרון
עריכה: כנראה בגרסה שלי זה עדיין לא חסום שכויח על הפקודה כבר הרבה זמן שניסיתי להפעיל ולא הצלחתי
עריכה שנייה: בכל זאת זה לא עובד לא יודע למה@mefateach לפעמים צריך לעדכן באופן ידני את הישום הזה VirtualBox.app.