בקשת מידע | משהו יודע איך מאמתים חשבון בגוגל כי הוא לא נותן בשום טלפון שניסיתי
-
לאחרונה נחסם לי החשבון ללא שום סיבה מקדימה ולאחר שהגשתי ערעור הם שלחו לי שניתן לשחזר אך הם צריכים לאמת עם מספר טלפון כלשהו וניסיתי עשרות טלפונים ובכולם הוא כותב שא"א עם פלאפון זה וניסיתי לפנות כמה פעמים למרכז התמיכה של גוגל והם לא מגיבים
יישר כח מראש -
@יהודי-רגיל כתב בבקשת מידע | משהו יודע איך מאמתים חשבון בגוגל כי הוא לא נותן בשום טלפון שניסיתי:
לאחרונה נחסם לי החשבון ללא שום סיבה מקדימה ולאחר שהגשתי ערעור הם שלחו לי שניתן לשחזר אך הם צריכים לאמת עם מספר טלפון כלשהו וניסיתי עשרות טלפונים ובכולם הוא כותב שא"א עם פלאפון זה וניסיתי לפנות כמה פעמים למרכז התמיכה של גוגל והם לא מגיבים
יישר כח מראשתמתין 24 שעות ללא נסיונות שליחת SMS
תכנס דרך הוספת פרופיל חדש
ואז תכניס מספר SMS - נראה לי לא וירטואלי אלא מספר פיזי קיים במכשיר
ואז זה יפתח בעז"הככה לי נפתח לפני תקופה ם אני זוכר טוב זה היה הפתרון
בהצלחה -
האם ניסית גם שיחה קולית?
-
@יהודי-רגיל כתב בבקשת מידע | משהו יודע איך מאמתים חשבון בגוגל כי הוא לא נותן בשום טלפון שניסיתי:
יישר כח מראשגם לי זה קרה ומה שעשיתי זה קניתי סים טוקמן שלא היה בשימוש עם גוגל אף פעם עשיתי אימות וזרקתי אותו
-
כבר דיברו על זה הרבה לחץ כאן