בירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?
-
האם יש מישהו שיכול לפתוח לי מייל כי אני לא מצליח בשום אפשרות הכתובת שאני רוצה היא CH7603859@GMAIL.COM
אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד תודה רבה -
@יצחק-קוזניץ לא עבד לך בקישור הזה?
תנסה בגלישה בסתר
לי זה כל פעם עבד גם כשרגיל לא עבד לי!
@יוסף-אלחנן @ivrפון -
@ראובן-שבתי
כבר שאלתי אותו...
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:@ארי
מה זה שונה מכניסה רגילה? -
@ארץ-הצבי כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
@אבג-דהו
את המייל שלי פתחתי בלי אימות כלל אבל לא הצלחתי לעשות את זה עוד פעם לא נראה לי שיש לזה כללים ברורים ולפעמים זה עובד ולפעמים לא
אני מציע לפתוח נושא שבו יהיה אפשר לבקש ממשתמשים אחרים בפורום שיש להם גישה לSMS שיפתחו מייל כי כל האפשרויות האחרות בד"כ לא עובדות.תנסה דרך כניסה למייל נוסף [בחלון פרופיל של המייל] לפתוח חדש.
היום פתחתי לא דרש שום אימות. -
@MERS @יוסף-אלחנן @ראובן-שבתי לא נראה לי שזה ממש קשור לגלישה בסתר, שם משפחה, פרופיל חדש, פעם בחודש,
ולא זוכר מה שעוד כתבו פה,
ניסיתי את כל מה שכתבו פה (למעט הקישור של @ארי שאני עכשיו מנסה) ורק ממש לפעמים, בעיקר פעם לפני שלושת-אלפים שנה, זה עבד, ואולי זה עדיין קורה לפעמים, אבל לא נראה לי שאלו הסיבות! -
@אבג-דהו
נראה לי זה תלוי בזמנים
היה פעמים שביקשו ממני והיה פעמים שלא
בדרך כלל במחשב פרטי לא צריך אימות -
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
רק שימו לב שזה פותח באנגלית.
מה את החשבון ?
-
@שקיעות-בלימוד כן.
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
@שקיעות-בלימוד כן.
אפשר לשנות את זה בהגדרות זה לא באמת משנה
-
@שקיעות-בלימוד כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
בדרך כלל במחשב פרטי לא צריך אימות
ניסיתי כבר 2,000 פעמים
-
@שקיעות-בלימוד כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
@שקיעות-בלימוד כן.
אפשר לשנות את זה בהגדרות זה לא באמת משנה
אדרבה, איך?
-
@צבי-דורש-ציון וכל המבקשים ודורשים את טובת גוגל...
כמובן אין שום שיטות הכל בלוף אחד גדול,
יש הבדל אם המשתמש משתמש ב IP אחיד או רציף, (וזה מה שקורה בגלישה בסתר רק בסגנון שונה)
יש הבדל בכמות פעמים שהבקשה הגיעה מאותה רשת...
ועוד שינויים.
בקיצור לקוחות נטפרי, הרבה יותר בעייתים (כמובן בזה).
וכמובן עוד כמה שינויים במחשבים של גוגל,
לא להתלהב - לפעמים עובד ולפעמים לא!!!
אין צורך לבקש שוב ושוב, כרגע מי שעובד לו בשמחה - מי שלא עובד שיבקש סיוע.אין למי ומה להתלונן. הכל תלוי ברצונו יתברך.
-
בדרך כלל במחשב פרטי לא צריך אימות
ניסיתי כבר 2,000 פעמים
אני פתחתי כמה חשבונות רק פעם אחת הוא ביקש ממני
אולי כשהוא קולט שפתחו מאותו מחשב כמה פעמים -
@יצחק-קוזניץ כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
יש הבדל אם המשתמש משתמש ב IP אחיד או רציף, (וזה מה שקורה בגלישה בסתר)
גלישה בסתר לא משפיעה על הכתובת IP
-
@יצחק-קוזניץ כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
יש הבדל אם המשתמש משתמש ב IP אחיד או רציף, (וזה מה שקורה בגלישה בסתר)
יש הבדל בכמות פעמים שהבקשה הגיעה מאותה רשת...נו, אזה איך פותרים את כל הדברים האלו? יש דרך? כי אם כן זה כנראה לא 'מיקרי' גרידא
-