בירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?
-
@אבג-דהו החלק הכי חשוב הוא לא לבחור כתובת מייל ידנית
אלא לבחור כתובת ממה שגוגל מציעה
יש בזה גם הגיון אנשים מוכרים כתובות מייל שוות ולכן אם הוא מזהה שכבר פתחת כמה מיילים זה מעצבן אותו
מנסיון פעם בחודש הוא נותן לפתוח מייל חדש אם אתה בוחר ממייל שהוא לא בחירה מסויימת -
@ראובן-שבתי כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
החלק הכי חשוב הוא לא לבחור כתובת מייל ידנית
אלא לבחור כתובת ממה שגוגל מציעהאני בחרתי בכתובת שהוא לא מציע לי...
מה שכן, עכשיו אני חושב, שאני לא מכניס שם משפחה, מישהו פעם אמר לי שככה אפשר לפתוח בקלות יותר חשבונות, אשמח שמישהו יבדוק את זה אצלו ויעדכן...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
אני בחרתי בכתובת שהוא לא מציע לי...
so what
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
שאני לא מכניס שם משפחה
נראה לך שמישהו יודע האם זה שם משפחה שם פרטי כינוי או אוכל?
-
@יוסף-אלחנן תלחץ על הבא וזה יתרענן ויסתדר
-
@יוסף-אלחנן תשאל את @ארי שפירסם
-
@ארי כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
@ראובן-שבתי
תנסו בקישור הזה
https://accounts.google.com/lifecycle/steps/signup/name?ddm=0&dsh=S722260671:1721770106014213&flowEntry=SignUp&flowName=GlifWebSignIn&TL=ALoj5Ao4S49eC5-Ro7VmJQw6mUXGco0pGYrXeoaPrMOA9FUeKTHSf-Pg6ka1NZFhעובד מעולה לא דורש sms
-
האם יש מישהו שיכול לפתוח לי מייל כי אני לא מצליח בשום אפשרות הכתובת שאני רוצה היא CH7603859@GMAIL.COM
אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד תודה רבה -
@יצחק-קוזניץ לא עבד לך בקישור הזה?
תנסה בגלישה בסתר
לי זה כל פעם עבד גם כשרגיל לא עבד לי!
@יוסף-אלחנן @ivrפון -
@ראובן-שבתי
כבר שאלתי אותו...
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:@ארי
מה זה שונה מכניסה רגילה? -
@ארץ-הצבי כתב בבירור | לסיכום - איך ישנו אפשרות לפתוח ג'ימיל חדש בלא אימות טלפוני?:
@אבג-דהו
את המייל שלי פתחתי בלי אימות כלל אבל לא הצלחתי לעשות את זה עוד פעם לא נראה לי שיש לזה כללים ברורים ולפעמים זה עובד ולפעמים לא
אני מציע לפתוח נושא שבו יהיה אפשר לבקש ממשתמשים אחרים בפורום שיש להם גישה לSMS שיפתחו מייל כי כל האפשרויות האחרות בד"כ לא עובדות.תנסה דרך כניסה למייל נוסף [בחלון פרופיל של המייל] לפתוח חדש.
היום פתחתי לא דרש שום אימות. -
@MERS @יוסף-אלחנן @ראובן-שבתי לא נראה לי שזה ממש קשור לגלישה בסתר, שם משפחה, פרופיל חדש, פעם בחודש,
ולא זוכר מה שעוד כתבו פה,
ניסיתי את כל מה שכתבו פה (למעט הקישור של @ארי שאני עכשיו מנסה) ורק ממש לפעמים, בעיקר פעם לפני שלושת-אלפים שנה, זה עבד, ואולי זה עדיין קורה לפעמים, אבל לא נראה לי שאלו הסיבות! -
@אבג-דהו
נראה לי זה תלוי בזמנים
היה פעמים שביקשו ממני והיה פעמים שלא
בדרך כלל במחשב פרטי לא צריך אימות -