בירור | מערכת הפעלה לווינדוס 11
-
שלום.
יש לי מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 11 ויש לי קצת יותר מידי באגים והמחשב לא מפיק את כל היכולות שלו ונראה כאילו הוא לא מתאמץ ומנצל את הנתונים שלו(ככה רואים במנהל המשימות) אז חשבתי אולי אני צריך להחליף מערכת הפעלה שתיהיה טובה יותר ללא באגים.
אשמח אם למישהו יש מערכת הפעלה כזו ואיך אני מתקין את זה בלי לאפס את המחשב -
@EM308 כתב בבירור | מערכת הפעלה לווינדוס 11:
שלום.
יש לי מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 11 ויש לי קצת יותר מידי באגים והמחשב לא מפיק את כל היכולות שלו ונראה כאילו הוא לא מתאמץ ומנצל את הנתונים שלו(ככה רואים במנהל המשימות) אז חשבתי אולי אני צריך להחליף מערכת הפעלה שתיהיה טובה יותר ללא באגים.
אשמח אם למישהו יש מערכת הפעלה כזו ואיך אני מתקין את זה בלי לאפס את המחשבהפרוצה המדוברת הורדה מהאתר הרשמי של מיקרופםסט?
האם אתה מעודכן לעדכון האחרון?
האם ביצעת שידרוג מ10 ל11 או התקנה נקייה? -
@הנני-העני כתב בבירור | מערכת הפעלה לווינדוס 11:
הפרוצה המדוברת הורדה מהאתר הרשמי של מיקרופםסט?
אני הורדתי מהאתר של מייקורסופט ואז חבר שלח לי קובץ פריצה אני לא יודע מאיפה.
כן אני מעדכן כל הזמן@הנני-העני כתב בבירור | מערכת הפעלה לווינדוס 11:
האם ביצעת שידרוג מ10 ל11 או התקנה נקייה?
זה היה מחשב חדש והתקנתי 11
-
בכל אופן אני פשוט אשמח אם מישהו מכיר מערכת הפעלה טובה שלא עושה באגים או לפחות אם אפשר לומר לי איפה לחפש.
תודה לכולםוהאם מכאן שווה להוריד מערכת הפעלה?
https://softprober.com/?s=Windows+11 -
הפרוצה המדוברת הורדה מהאתר הרשמי של מיקרופםסט?
אני הורדתי מהאתר של מייקורסופט ואז חבר שלח לי קובץ פריצה אני לא יודע מאיפה.
כן אני מעדכן כל הזמן@הנני-העני כתב בבירור | מערכת הפעלה לווינדוס 11:
האם ביצעת שידרוג מ10 ל11 או התקנה נקייה?
זה היה מחשב חדש והתקנתי 11
עד כאן הכל נשמע מעולה
מה המפרט של מחשבך? -
@DAVID-MMOD
אם זה קשור את זה אני מבררהמחשב לפעמים נתקע לי עם תוכנה אני מתעסק בקיובייס וזה נתקע למרות שבמנהל המשימות אתה רואה שהנתונים יכולים לעבוד עוד הרבה אבל זה פועל רק טיפה
כשאני פותח קובץ תמונות אז אי אפשר לסגור אותו
אבל בעיקר שזה נראה שכאילו המעבד מוגבל ולא מוציא את הנתונים שלו -
זה באג במערכת מקווים שיפתר
לא יעזור להתקין מערכת חדשה -
@DAVID-MMOD
אם זה קשור את זה אני מבררהמחשב לפעמים נתקע לי עם תוכנה אני מתעסק בקיובייס וזה נתקע למרות שבמנהל המשימות אתה רואה שהנתונים יכולים לעבוד עוד הרבה אבל זה פועל רק טיפה
אבל בעיקר שזה נראה שכאילו המעבד מוגבל ולא מוציא את הנתונים שלוהמפרט גם מעולה.
האם אתה חווה איטיות בכל התוכנות או בתוכנה מסוימת?
-
@הנני-העני
אני בעיקרון לא משתמש בעוד תוכנות ולכן אני לא ממש יודע
אבל אני כן משתמש בתוכנת תיווי ושמה זה עובד די טוב
אבל גם המחשב עצמו לא הכי מגיב טוב לא מבחינת מהירות, בקטע יותר של באגים (נראה לי שקשורים יותר למערכת ההפעלה)
וקיובייס היא תוכנה באמת מכבידה אבל כשאני פותח לוקח לו קצת זמן לטעון גם את התוכנה וגם את הצלילים. (למרות שיש לי 48 ג'יגה ראם שזה אמור לטוס ועדיין לא רואה איזה ביצוע מיוחד)
אני בודק במנהל המשימות ושם רואים שזה משתמש רק בחלק מהאחוזים של היכולת שלו וכאילו לא מספיק מנצל את הנתונים שיש -
@הנני-העני
אני בעיקרון לא משתמש בעוד תוכנות ולכן אני לא ממש יודע
אבל אני כן משתמש בתוכנת תיווי ושמה זה עובד די טוב
אבל גם המחשב עצמו לא הכי מגיב טוב לא מבחינת מהירות, בקטע יותר של באגים (נראה לי שקשורים יותר למערכת ההפעלה)
וקיובייס היא תוכנה באמת מכבידה אבל כשאני פותח לוקח לו קצת זמן לטעון גם את התוכנה וגם את הצלילים. (למרות שיש לי 48 ג'יגה ראם שזה אמור לטוס ועדיין לא רואה איזה ביצוע מיוחד)
אני בודק במנהל המשימות ושם רואים שזה משתמש רק בחלק מהאחוזים של היכולת שלו וכאילו לא מספיק מנצל את הנתונים שישלא יצוייר שאתה מעלה דיסק טכנאים ומשתמש בו יום אחד בשימוש בסיסי דהינו אופיס וכרום ומדיה - זה עדיין יעבוד לאט?
כי זו נראית לי הדרך המהירה ביותר לבדוק האם הבעיה בos או לא. -
אני בודק במנהל המשימות ושם רואים שזה משתמש רק בחלק מהאחוזים של היכולת שלו וכאילו לא מספיק מנצל את הנתונים שיש
זה שהוא לא מנצל את כל האחוזים זה מעלה ולא חסרון,
אם אתה דווקא רוצה לראות שהמחשב יכול לנצל את הראם המטורף שיש לך אתה יכול סתם להריץ לולאות אינסופיות שיבדקו חישובים מיותרים, אבל כאמור אין שום עניין לנצל את הכל, כנראה שקנית יותר מידי ראם שכרגע אתה לא צורך את כולו.
השאלה הגדולה זה איפה אתה חווה איטיות?
מדבריך עד כה לא כ"כ ברור איפה יש איטיות, זה שתוכנה בעלייתה איטית קצת זה סביר. -
@נעזר1000
יש לי למשל פלאגין (זה בעצם כמו דבר שאני פותח בתוך קיובייס ויש בו דגימות של כלי נגינה) והוא מאוד כבד והוא לא מתאים למחשב שאין לו נתונים גבוהים, אבל מעצבן כי כל פעם שאני פותח פרוייקט שאני באמצע והקלטתי עם אותו פלאגין לוקח לו איזה 2-3 דקות עד שהם עולים וגם כל פעם שאני פותח פרוייקט לוקח לו זמן לעלות.
ועם כמות כזו של ג'יגה ראם ושאר המפרט זה אמור להיות מאוד מהר, ואם למחשב יש כח יותר חזק אז למה שלא יתאמץ יותר בזמן שאני צריך.
ועוד למשל שקורה שפרוייקטים נתקעים ואז הולכים לפח כי עוד לא שמרתי וזה לא אמור להיות במחשב חדש יחסית ועוד עם מפרט שאמור לעבוד טוב מאוד עם התוכנה הזו.עכשיו כשאני טוען פרוייקט אני בודק במנהל המשימות בביצועים ורואה שהוא בכלל לא מנסה יותר מידי למרות שיש לו עוד הרבה
-
@מוטי-זהב
היא יכולה לעבוד טוב רק במחשב עם מפרט טוב נראה לי שפחות ממה שיש לי זה בכלל יהיה מעצבן@מוטי-זהב כתב בבירור | מערכת הפעלה לווינדוס 11:
במחשב שלי אדובי אקרובט נתקע לפעמים בקבצים כבדים בעוד מנהל המשימות על אחוזים נמוכים בכל הפרמטרים
זה לא קשור למפרט? הרי קניתי מפרט גבוה כדי שזה יעבוד טוב
לפני זה היה לי מחשב עם מפרט נמוך יותר והוא קרס -
לא יצוייר שאתה מעלה דיסק טכנאים ומשתמש בו יום אחד בשימוש בסיסי דהינו אופיס וכרום ומדיה
מה זה אומר?