בקשת מידע | תוכנת עימוד
-
יש לי קובץ של מסמכים בוורד, מקוטלגים לפי נושאים ותקיות. ואני רוצה לרכז את הכל לחוברת. עם תוכן ענינים. שיצא משהו מסודר.
השאלה אם יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית? -
@אנונימוס-דוס לגבי איחוד קבצים עצמם זה אפשרי לאחד כל הקבצים במסמך אחד של וורד [צריך אחרי זה קצת סידור], יש את זה בכמה אתרים בצורה חינמית, אבל תוכן הענינים אתה צריך לעשות בעצמך לאחר שהאיחוד יתבצע, אין תוכנה שעושה זאת באופן אוטומטי בכלל.
-
-
-
@עימוד-לכל-עמוד כתב בבקשת מידע | תוכנת עימוד:
לאחר שתלמד אותה היטב, ותשלם את המחיר שלה, ותקודד היטב את החומר......
אל תעשה מצל הר הר
לא חסר אנשים שעונים על כל קריטריונים שכתבת -
אל תעשה מצל הר הר
לא חסר אנשים שעונים על כל קריטריונים שכתבתמשאלתו הבנתי שהוא מחפש לעשות זאת בעצמו, ולא לשלוח למעמד.
מעצם השאלה, שהוא לא חיפש מעמד.... -
משאלתו הבנתי שהוא מחפש לעשות זאת בעצמו, ולא לשלוח למעמד.
אם אינני טועה אפשרי גם בindesign
אבל לא מכיר שאוכל לענות
אבל בוודאות קיימים תוכנות שאפשרי לעשות תוכן עניינים -
@עימוד-לכל-עמוד "נשאל את פי הנערה".... @אנונימוס-דוס מה אתה רוצה לעשות בדיוק?
-
@משהו-חדש כתב בבקשת מידע | תוכנת עימוד:
@עימוד-לכל-עמוד "נשאל את פי הנערה".... @אנונימוס-דוס מה אתה רוצה לעשות בדיוק?
רק שנטפרי לא יאקססו -
@אנונימוס-דוס כתב בבקשת מידע | תוכנת עימוד:
יש לי קובץ של מסמכים בוורד, מקוטלגים לפי נושאים ותקיות. ואני רוצה לרכז את הכל לחוברת. עם תוכן ענינים. שיצא משהו מסודר.
השאלה אם יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית?אפשר לעשות זאת גם בוורד, אם זה משהו קטן.
לחץ על 'הוספה' > טקסט > על החץ הקטן שליד 'אובייקט' > טקסט מתוך קובץ:
תבחר שם את כל הקבצים שברצונך להוסיף.
לגבי עימוד, חוץ מתוכנה צריך גם טאצ' וחוש לאסטטיקה ועימוד.
אם זה חוברת תורנית, תוכל לראות כאן מדריך מפורט יחסית, עד הקטע של תוכן עניינים, כאן יש לך קצת על תוכן עניינים, אם לא תסדר, תודיע לי ובעז"ה אדריך אותך.
כמו כן ישנם מספר תוספים מאוד משמעותיים לעימוד בוורד, אם זה כלי קודש, או עיצוב תורני, שניהם חינמיים, ויש עוד, אבל לא לדעתי לא צריך יותר מזה (זה עלול רק לסבך).באופן כללי אם אתה מכיר את וורד, זה לך קל וכיף, ואם לא אז זה ישרוף לך שעות, ו... כך שממליץ לך קודם להכיר קצת את הוורד ואחר כך להתחיל לנסות.
והדבר החשוב ביותר!!!
תגבה את החומר בכמה מקומות לפני שאתה מתחיל לשחק בעימוד - לעולם לא מעמדים על הקבצים המקוריים!-|]
בהצלחה
-
אם אתה לא צריך תוכן יפה ומקצועי, אתה יכול לעשות את זה בתוכנת pdf בשם pdf xchange שאתה יכול למצא כאן בפורום.
איך עושים את זה?
התקן את התוכנה הנ"ל.
בחר את כל המסמכים שאתה רוצה לאחד, אחר כך בתפריט ההקשר [מקש ימני] תבחר באפשרות שלב בעורך pdf xchange
יפתח חלון שבו תוכל לסדר את המסמכים לפי הסדר הרצוי
אחר כך עליך לפתוח את תפריט אפשרויות ולסמן את הריבוע הבא
ולאשר.
כעת יפתח לך מסמך pdf שיש לו סימניה בתחילת כל אחד מהמסמכים המקוריים.
עכשיו בתפריט העליון יש לך את הלשונית סימניות, ובתוכה האפשרות בניית תוכן עניינים
צור
והנה התוצאה
אינני יודע איך להפוך את זה שיהיה מימין לשמאל, אבל אחרי שגמרת תוכל להעתיק הכל לוורד.במקרה שלך שיש לך מסמכים בכמה תיקיות, אתה צריך לעשות חיפוש בתיקיה הראשית שבה כל המסמכים, תכתוב בחיפוש * וזה יתן לך את כל המסמכים, ואז תתחיל את התהליך הנ"ל.
בהצלחה. -
@יצחק-קוזניץ @עימוד-לכל-עמוד
מחילה על האיחור בעניית התשובה...
בעיקרון אם זה משהו פשוט ולא מורכב מידי, אעשה זאת בעצמי...
אם זה משהו מתוסבך אחפש מעמד...בגדול אני רוצה לעשות משהו פנימי, לא איזה ספר וכדו'... סתם לאחד מסמכים למסמך אחד מסודר עם תוכן ונושאים וכו'...
-
מחילה על האיחור בעניית התשובה...
מוחל.
בעיקרון אם זה משהו פשוט ולא מורכב מידי, אעשה זאת בעצמי...
אם זה משהו מתוסבך אחפש מעמד...לפי מה שהבנתי ממך, זה לא אמור להיות מסובך. תנסה בוורד, או אינדיזיין.
וא"ת איני יודע כיצד משתמשים באינדיזיין, ניתן להעזר במדריכים שכתבתי על עימוד באינדיזיין... -
אינדיזיין
מה זה?
נ.ב מעמד לוקח הרבה כסף? כי בעיקרון המסמכים ערוכים ומעוצבים עד לכותרות משנה... בסך הכל אני צריך שמישהו יסדר את זה כמו שצריך שיראה טוב ולא רצף של טקסטים
-
מה זה?
תוכנת עימוד.
נ.ב מעמד לוקח הרבה כסף? כי בעיקרון המסמכים ערוכים ומעוצבים עד לכותרות משנה... בסך הכל אני צריך שמישהו יסדר את זה כמו שצריך שיראה טוב ולא רצף של טקסטים
עימוד בד"כ זה לא דבר זול, ולרוב המעמדים יש מינימום של עבודה שפחות ממנה הם לא לוקחים.
אני הקטן לדוגמא-לא לוקח עבודה פחות מ-500 ש"ח-גם אם זה יהיה עמוד אחד. -
סתם לאחד מסמכים למסמך אחד מסודר עם תוכן ונושאים וכו'...
@דאנציג כתב בבקשת מידע | תוכנת עימוד:
השאלה אם יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית?אפשר לעשות זאת גם בוורד, אם זה משהו קטן.
לחץ על 'הוספה' > טקסט > על החץ הקטן שליד 'אובייקט' > טקסט מתוך קובץ:
תבחר שם את כל הקבצים שברצונך להוסיף.
לגבי עימוד, חוץ מתוכנה צריך גם טאצ' וחוש לאסטטיקה ועימוד.
אם זה חוברת תורנית, תוכל לראות כאן מדריך מפורט יחסית, עד הקטע של תוכן עניינים, כאן יש לך קצת על תוכן עניינים, אם לא תסדר, תודיע לי ובעז"ה אדריך אותך.
כמו כן ישנם מספר תוספים מאוד משמעותיים לעימוד בוורד, אם זה כלי קודש, או עיצוב תורני, שניהם חינמיים, ויש עוד, אבל לא לדעתי לא צריך יותר מזה (זה עלול רק לסבך).באופן כללי אם אתה מכיר את וורד, זה לך קל וכיף, ואם לא אז זה ישרוף לך שעות, ו... כך שממליץ לך קודם להכיר קצת את הוורד ואחר כך להתחיל לנסות.
והדבר החשוב ביותר!!!
תגבה את החומר בכמה מקומות לפני שאתה מתחיל לשחק בעימוד - לעולם לא מעמדים על הקבצים המקוריים!
בהצלחה
בעיקרון המסמכים ערוכים ומעוצבים עד לכותרות משנה... בסך הכל אני צריך שמישהו יסדר את זה כמו שצריך שיראה טוב ולא רצף של טקסטים
תוכן עניינים אוטומטי בוורד, משתמש בכותרות וורד, כך שתוכל בלחיצת כפתור לקבל תוכן עניינים.
כדי שיראה טוב, תקרא את המדריך ששלחתי אותך אליו.