בקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.
-
@ברי-קלמנוביץ בקישור הזה יש אותו יותר זול עם תיק בד ויותר מהר מישהו יודע אם הוא אמין המוכר?
עוד שאלה מישהו יודע אם הבטרייה שלו עושה בעיות כמו ה M390 -
אנשים יקרים.
אני חייב משהו דיי דחוף... יש לי נגן M390 שכבר שוכב הרבה זמן במגירה ב"בריק"... אני צריך שמישהו יעלה לי גירסא שאובה מתוך הנגן שלו...
זה דיי פשוט.. וזה לשבת 20 דקות על מחשב ולעזור ליהודי בטובה ענקית!!!
אז כל מי שיש לו את הנגן הזה אני אשמח שאחד יעשה לי טובה וישאב לי את הקבצים הנ''ל ע''פ המדריך הזה שהכנתי. https://mitmachim.top/topic/73438/מדריך-הכשרת-נגני-אדרואיד-8-מא-ועד-ת-מדריך-שלא-נראה-כמותו/20 -
@הסקרן כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
@למה-באתי תן לי אימייל אני אשלח לך קושחה שאובה
האמת היא שהקושחה כבדה (14gb) אולי אצרוב מרחוק?אתה יכול לדחוס בZ7 זה אמור לשקול פחות מ 2 גיגה
-
-
@יאיר2081 לא בדקתי, אבל אם אתה מוחק את נגן הוידאו המובנה בנגן, ע"י רוט, וחוסם התקנת אפליקציות ע"י קיידרואיד, כמובן לאחר שהתקנת את מה שאתה צריך, תוכל רק לחלום על וידאו, וכמובן, אם אין עוד שום אפליקציה שמפעילה וידאו, כי אם ישנה, זה סיפור הרבה יותר מסובך וצריך להסיר את קבצי המערכת שמפעילים את הוידאו, חפש בפורום.
-
@יודע-ספר כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
@א-מ-ד הGPS עובד רק כאשר מחובר לווי פי ובחלק מהאפליקציות הוא עובד גם אם אין חיבור רשת פעיל אלא הווי פי דלוק בלבד, אך שירותי המיקום שלו לא עובדים בעצמם, רק אם אינטרנט, כאמור.
זה לא נקרא GPS, אלא מיקום באמצעות רשתות WI-FI. המכשיר מקבל את המיקום שלו מרשתות גם ללא חיבור אליהן. זה לא נקרא מיקום GPS (ולכן זה לא יעבוד אופליין).
-
@יודע-ספר כתב בבקשת מידע | אשמח אם תתנו את כל המידע שאתם יודעים על הנגן M390 PRO מאלי אקספרס. מצורף קישור.:
@א-מ-ד זאת היתה כוונתי, תכלס' יש מיקום מדוייק מאוד, וזה עובד, אבל אם אתה נקלע לאיזה קטע ללא שום רשת, אתה נשאר תקוע ונקודת ההתנתקות...
נכון, אבל רוב המשתמשים בנגן הזה מעוניינים בדרך כלל לנתק אותו מהאינטרנט, אז זה לא עוזר להם.
-
-
אז ככה סיכום על הנגן M390 PRO.
אפשר לחסום את הווי פי ואפליקציות מערכת וכדו' ע"י קידרואיד / רוט.
כרטיס הרחבה עד 128 ג'יגה.
גודל: צר ומעט ארוך.
אני יוסיף בהמשך עוד.
ובקיצער כל מה שאתם רוצים לדעת על הנגן אפשר לשאול.
מקווה שיהיה לי תשובה.