סקר | האם וואצפ ללא שליחת תמונות וסרטונים זה שימושי - הצביעו עכשיו
-
בהמשך למה ש-@לא-מתייאש האלוף כתב כאן
אני עושה סקר האם יש מה לעשות עם וואצפ ללא שליחת תמונות וסרטונים בעבודה (בלי צרכים אישיים כלל)
שימו לב! אשמח שיענו רק כאלה שמתמשים בוואצפ לצורכי עבודהשימו לב! אני לא עושה את זה מטעם מישהו וכו׳ אלא מעניין אותי מה אתם חושבים נטו (אין לזה שום תכלס׳)
-
@מתושלח-הבבלי זה די משתנה, ותלוי מה העבודה שלך.
לאישתי בתור מורה - אין מה לעשות עם ווצאפ ללא תמונות וסרטונים, אך אין ספק שמי של"צ תמונות וסרטונים - זה יכול להיות ממש טוב בשבילו - כי אז אתה יודע שאתה מוגן מכל פגע לגמרי - וזה ממש כמו SMS רק יותר נוח [כמובן בהנחה שהוא חסום גם לסטטוסים, ערוצים, תמונות פרופיל, וגיפים]. -
@דודי-ענהאל כתב בסקר | האם וואצפ ללא שליחת תמונות וסרטונים זה שימושי - הצביעו עכשיו:
@מתושלח-הבבלי זה די משתנה, ותלוי מה העבודה שלך.
לאישתי בתור מורה - אין מה לעשות עם ווצאפ ללא תמונות וסרטונים, אך אין ספק שמי של"צ תמונות וסרטונים - זה יכול להיות ממש טוב בשבילו - כי אז אתה יודע שאתה מוגן מכל פגע לגמרי - וזה ממש כמו SMS רק יותר נוח [כמובן בהנחה שהוא חסום גם לסטטוסים, ערוצים, תמונות פרופיל, וגיפים].תן לי דוגמאות של עבודות שלא צריך תמונות וסרטונים
-
איפה שאני עובד שהווצאפ הוא יותר לשאול על מוצר אם קיים במלאי וכדו'
-
@מתושלח-הבבלי כתב בסקר | האם וואצפ ללא שליחת תמונות וסרטונים זה שימושי - הצביעו עכשיו:
תן לי דוגמאות של עבודות שלא צריך תמונות וסרטונים
דרייבר\משלוחן
יש עוד, אני לא ממש נזכר ברגע זה.. (אם יעלה לי בראש אכתוב כאן)
אבל בעיקרון כל עבודה, שמטרת הוואצאפ - היא נטו לתקשר, ושהבוס שלך לא מסכים בSMS. -
@מתושלח-הבבלי אני ראיתי וואצפ בלי תמונות וסרטונים זה לא הוואצפ הרגיל אבל ראיתי פה בפורום כמה אפשרויות של סינון פה https://mitmachim.top/post/44619
-
@אלי-30 כתב בסקר | האם וואצפ ללא שליחת תמונות וסרטונים זה שימושי - הצביעו עכשיו:
@מתושלח-הבבלי אני ראיתי וואצפ בלי תמונות וסרטונים זה לא הוואצפ הרגיל אבל ראיתי פה בפורום כמה אפשרויות של סינון פה https://mitmachim.top/post/44619
אם זה הגרסאות של YO - אז אני חייב לציין - שאני מזהיר את כל מי שמתכנן להשתמש בזה - זה יכול לסבך לכם את חשבון הוואצאפ בהמשך, מי שירצה אפרט לו.