בעיה | בעיה! הרד דיסק של אוצר החכמה דולק האור ומהבהב אבל לא נקרא במחשב
-
@משהו-חדש כתב בבעיה | בעיה! הרד דיסק של אוצר החכמה דולק האור ומהבהב אבל לא נקרא במחשב:
@MERS יש רעש של סיבוב כמו שמדליקים תמיד, זה מה שהתכוונתי
אם יש רעש זה משהו אחר לגמרי.
ממליץ לפנות שליחזור של החומר.
בקשר לתכנה - אם אין לך גיבוי אז שרכם צריך לשדרג לגירסא חדשה וכו' דבר איתם [יש מקרים בודדים שניתן להציל גם את הדיסק - בתנאי שזו בעיה חיצונית ולא פנימית ואכמ"ל, בכל מקרה לפני קריסטל דיסק לא ממליץ להסתמך עליו..].
מאיפה אתה בארץ?
-
@משהו-חדש כתב בבעיה | בעיה! הרד דיסק של אוצר החכמה דולק האור ומהבהב אבל לא נקרא במחשב:
@MERS אבל לפעמים אני מחבר את זה וזה כן עולה לי, אחת למאה נסיונות... אז מה זה אומר מה הבעיה בדיוק?
אני די משער
40% שיהיה ניתן לסדר [לכה"פ פלסטר לשאיבה], אם כי 25% זה הורס טוטאל לוס....
בכל מקרה לשימוש קבוע אח"כ לא פלני קריסטל דיסק, ולגבות הכל.כעת זו החלטה שלך אם ללכת הרגע לשיחזור או לנסות להעלות ולגובת את כל החומר החשוב.
[לכאורה עדיף 1] -
@MERS לא הבנתי א"א לתקן את הרד דיסק.
אם זה משהו מאוד מסויים בקטנה [בטבלת מערכת] כן.
אם לא אז הלך, רק צריך שללוף את החומר ולגבות [ואולי גם נצליח לחסוך עלות לאוצה"ח אבל זה כבר הבקטנה] -
שהוא עולה למחשב הוא נתקע כזה, וא"א לראות אותו במחשב ולא ניהול דיסקים.
אם לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים אין מה לעשות ברמה הביתית/חובבנית/טכנאי מחשבים
ואם הוא נתקע יש מצב שהמשך התעללות בו יהרוג אותו לגמרי
מה הדגם של ה"דיסק"?
-
@משחזר-מידע אני פשוט חושב שגלל שהחלפתי את הכבל ואני לא משתמש בכבל המקורי לכן הכונן לא עובד לי.
-
@משחזר-מידע זה הדגם StoreJet 25H3
-
זה הדגם StoreJet 25H3
זה הדגם של הפלסטיקה/גומיות/חברת אריזה [הוסף את החסר]
הדגשתי במיוחד ה"דיסק" -
@משחזר-מידע כן.החלפתי עכשיו לכבל המקורי, גם א"א לפתוח במחשב. מה אני עושה?
-
אין לי מושג למה אתה מתייג אותי בקשר לכבל
אני פשוט חושב שגלל שהחלפתי את הכבל ואני לא משתמש בכבל המקורי לכן הכונן לא עובד לי.
כן.החלפתי עכשיו לכבל המקורי, גם א"א לפתוח במחשב. מה אני עושה?
כתבתי כבר לעיל
@משחזר-מידע כתב בבעיה | בעיה! הרד דיסק של אוצר החכמה דולק האור ומהבהב אבל לא נקרא במחשב:
אם לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים אין מה לעשות ברמה הביתית/חובבנית/טכנאי מחשבים
ואם הוא נתקע יש מצב שהמשך התעללות בו יהרוג אותו לגמרי
זאת עבודה רק למשחזר מידע מקצועי