עזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??
-
@יוסף-אלחנן אז זו בעיה מוזרה.
וקצת מחשידה, בעיני, את האפליקציה, אם היא לא סומכת על תעודות אפילו ברוט.
ישמצב שהיא מצפינה את התעבורה של עצמה בדרכים מפוקפקות?@מישהו12 אולי צריך להסתיר ממנה את הרוט?
@מישהו12 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
ישמצב שהיא מצפינה את התעבורה של עצמה בדרכים מפוקפקות?
אנא עארף
-
ישמצב שהיא מצפינה את התעבורה של עצמה בדרכים מפוקפקות? -
@מישהו12
בקיצור כל השמועות לגבי טמו על האפליקציה ולא על האתר, כנראה נכונות!!
למרות שלא הבנתי בדיוק את הקשר, אבל יש פה בשורה... לפי דבריך, אשמח אם תסביר למה זה בדיוק קשור העובדה שהאפליקציה לא סומכת על התעודה של נטפרי? ואז מה..?? -
ישמצב שהיא מצפינה את התעבורה של עצמה בדרכים מפוקפקות?@מישהו12 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
אז זו בעיה מוזרה.
וקצת מחשידה, בעיני, את האפליקציה, אם היא לא סומכת על תעודות אפילו ברוט.בהצטרף לעוד כמה שאמרו שיש בעיות אבטחה עם האפליקציה דבריך כנראה משלימים את התמונה
ואל תדאג אחי לא אתבע אותך אני לא ממנהלי חברת טמו... זה מה שמובן מדבריך סך הכל...אבל אני מבין שאין מה לעשות כבר... התייאשתי מזה..
בכל מקרה מעריך מאוד את כל פועלך כאן בפורום, אני אישית נעזרתי בך המון בכמה נושאים... ואני עוקב אחריך בפורום וממש מתפעל מההתמסרות שלך לעזור
לא נורא יש דברים שאין להם פיתרון מקבל את זה ..
תודה בכל זאת
-
@מישהו12 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
אז זו בעיה מוזרה.
וקצת מחשידה, בעיני, את האפליקציה, אם היא לא סומכת על תעודות אפילו ברוט.בהצטרף לעוד כמה שאמרו שיש בעיות אבטחה עם האפליקציה דבריך כנראה משלימים את התמונה
ואל תדאג אחי לא אתבע אותך אני לא ממנהלי חברת טמו... זה מה שמובן מדבריך סך הכל...אבל אני מבין שאין מה לעשות כבר... התייאשתי מזה..
בכל מקרה מעריך מאוד את כל פועלך כאן בפורום, אני אישית נעזרתי בך המון בכמה נושאים... ואני עוקב אחריך בפורום וממש מתפעל מההתמסרות שלך לעזור
לא נורא יש דברים שאין להם פיתרון מקבל את זה ..
תודה בכל זאת
-
מקפיץ
משהו יכול להעלות לפה את האלקציה של טמו
תודההההההההההההההההההה -
מקפיץ
תודההההההההההההההההההה@m0583275242 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
מקפיץ
תודההההההההההההההההההההקפצת נושא אסורה ע"פ חוקי הפורום.
נא לפתוח נושא חדש.. -
מקפיץ
תודההההההההההההההההההה@m0583275242 תפתח נושא חדש, תסביר לי איך מעלים קבצים ואעזור לך
...