עזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??
-
@anaelkm2 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
אבל אני מוכן לנסות זה נראה לך קשור?
תעסיק את עצמך עד שמישהו יידע לענות לך...
לא תפסיד...
-
@יוסף-אלחנן אהה.. אני לא יודע לאיפה לנתב ואיזו תעודת אבטחה להוריד..?
-
@יוסף-אלחנן איזה מדריך? ואיפה אני רואה את התעודה הזאת??!
-
@מישהו12 לאחר דיבור בימים האחרונים עם נטפרי
הם טוענים שהם לא יודעים כיצב לטפל בזה, והוא הדין בכל האימולטורים ומדמי סביבת אנדוריאד למינהם... לגבי אפליקציית טמו כנראה והיא אינה סומכת על תעודות האבטחה של נטפרי... אמרתי להם אבל לWSA וכד'... יש סייר קבצים וניתן להגיע לכל תיקייה ולגרום לטמו כן לסמוך על תעודת האבטחה... ולתהקין אותה ברמת מערכת אולי [לא מבין מה זה אומר אבל הבנתי שרמת משתמש לא תמיד תופס לכל האפליקציות..]
הם השיבו לי שייתכן שאפשר, אבל הם לא יודעים ולא מבינים בזה...
בקיצור זה משהו נקודתי עם נטפרי וטמו.... והם טוענים שאולי יש מה לעשות ואדרבה אם אני יודע שאני יעשה ואודיע להם בעקבות הרבה פניות אליהם בנושא זה...יש רעיון או דרך מסוימת שלא עשיתי עד כה? ומה זה כלל אומר להתקין תעודת אבטחה ברמת מערכת ולא ברמת משתמש? איך עושים זאת בפועל? [אגב אין לי מושג איפה התעודת אבטחה של נטפרי נמצאת בWSA שהתקנתי מהמדריך המפורסם פה בפורום..? חיפשתי בכל התיקיות ולא ראיתי זכר לnetfree-ca זה לא רשום ככה אולי??
-
@מישהו12 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
התקנת ברמת רוט?
לי יש אימולטור Nox, ויש לי בו תעודה ברמת רוט, והאפליקציה עושה לי את אותה שגיאה...
-
@יוסף-אלחנן אז זו בעיה מוזרה.
וקצת מחשידה, בעיני, את האפליקציה, אם היא לא סומכת על תעודות אפילו ברוט.
ישמצב שהיא מצפינה את התעבורה של עצמה בדרכים מפוקפקות? -
@מישהו12 אולי צריך להסתיר ממנה את הרוט?
ישמצב שהיא מצפינה את התעבורה של עצמה בדרכים מפוקפקות?
אנא עארף
-
אז זו בעיה מוזרה.
וקצת מחשידה, בעיני, את האפליקציה, אם היא לא סומכת על תעודות אפילו ברוט.בהצטרף לעוד כמה שאמרו שיש בעיות אבטחה עם האפליקציה דבריך כנראה משלימים את התמונה
ואל תדאג אחי לא אתבע אותך אני לא ממנהלי חברת טמו... זה מה שמובן מדבריך סך הכל...אבל אני מבין שאין מה לעשות כבר... התייאשתי מזה..
בכל מקרה מעריך מאוד את כל פועלך כאן בפורום, אני אישית נעזרתי בך המון בכמה נושאים... ואני עוקב אחריך בפורום וממש מתפעל מההתמסרות שלך לעזור
לא נורא יש דברים שאין להם פיתרון מקבל את זה ..
תודה בכל זאת