עזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??
-
@anaelkm2 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
@יוסף-אלחנן אפשר מדריכון איך עושים את זה בבקשה אין לי מושג...
תודה רבה חברים!!:)
וזה משנה אימולטור או וירטואל בוקס וכדו'...? או WSA?WSA פשוט תתקין לפי המדריך של @A0533057932 . אין לי כרגע קישור, תחפש.
-
@פקז @יוסף-אלחנן @מישהו12 @א-מ-ד @שניאור-שמח מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??
חשבתי אולי להוריד דפדפן ולהתקין בWSA ומשם להוריד את התעודת אבטחה של נטפרי אבל שום אפליקציית דפדפן לא רצה על הWSA :...
ואולי להעתיק את התעודת אבטחה עצמה דרך הסייר של "תת מערכת של הWSA" אבל לאיפה?? לא מבין בזה...
-
@יוסף-אלחנן תודה רבה אח יקר, ניכר שאכפת לך ואתה רצה לעזור.. בפורום של נטפרי אין את המומחים כאן חד משמעית אני עוקב פה ושם.. פה יש את הכי מקצוענים וזה ניכר בתוצאות חיפוש בגוגל....
העניין הוא שבפורום נטפרי בכל הנוגע לWSA שולחים למדריך שיש כאן בפורום על זה..., ובכלל יש בתיקייה שהורדתי תעודת אבטחה מובנית... כך כתוב גם שם וגם במדריך פה... אז איפה הבעייה? צריך לנתב אותה למקום אחר אולי? אולי צריך להתקין אותה תחת אפשרות VPN/אפליקציות ולא רק WIFI .... אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד?? -
אולי צריך להתקין אותה תחת אפשרות VPN/אפליקציות ולא רק WIFI ....
אאל"ט, צריך לעשות את שתיהם...
כלומר, לבצע את אותה פעולה פעמיים פעם אחת לVPN ופעם אחת ל WIFI...
לא? -
@יוסף-אלחנן כן כן זה מה שאני מתכוון.. למרות שנראה לי הזוי שמישהו עבד וערך את סביבת WSA והוריד אותה לתיקייה עם קובץ התקנה ושם שם תעודת אבטחה של נטפרי וזה באופן שלא תפעל על אפליקציות ורק על גלישה.. הרי כל המטרה של WSA זה אפליקציות....
אבל אני מוכן לנסות זה נראה לך קשור? -
אבל אני מוכן לנסות זה נראה לך קשור?
תעסיק את עצמך עד שמישהו יידע לענות לך...
לא תפסיד...
-
@יוסף-אלחנן אהה.. אני לא יודע לאיפה לנתב ואיזו תעודת אבטחה להוריד..?
-
@יוסף-אלחנן איזה מדריך? ואיפה אני רואה את התעודה הזאת??!
-
@מישהו12 לאחר דיבור בימים האחרונים עם נטפרי
הם טוענים שהם לא יודעים כיצב לטפל בזה, והוא הדין בכל האימולטורים ומדמי סביבת אנדוריאד למינהם... לגבי אפליקציית טמו כנראה והיא אינה סומכת על תעודות האבטחה של נטפרי... אמרתי להם אבל לWSA וכד'... יש סייר קבצים וניתן להגיע לכל תיקייה ולגרום לטמו כן לסמוך על תעודת האבטחה... ולתהקין אותה ברמת מערכת אולי [לא מבין מה זה אומר אבל הבנתי שרמת משתמש לא תמיד תופס לכל האפליקציות..]
הם השיבו לי שייתכן שאפשר, אבל הם לא יודעים ולא מבינים בזה...
בקיצור זה משהו נקודתי עם נטפרי וטמו.... והם טוענים שאולי יש מה לעשות ואדרבה אם אני יודע שאני יעשה ואודיע להם בעקבות הרבה פניות אליהם בנושא זה...יש רעיון או דרך מסוימת שלא עשיתי עד כה? ומה זה כלל אומר להתקין תעודת אבטחה ברמת מערכת ולא ברמת משתמש? איך עושים זאת בפועל? [אגב אין לי מושג איפה התעודת אבטחה של נטפרי נמצאת בWSA שהתקנתי מהמדריך המפורסם פה בפורום..? חיפשתי בכל התיקיות ולא ראיתי זכר לnetfree-ca זה לא רשום ככה אולי??
-
@מישהו12 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
התקנת ברמת רוט?
לי יש אימולטור Nox, ויש לי בו תעודה ברמת רוט, והאפליקציה עושה לי את אותה שגיאה...