עזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??
-
@יוסף-אלחנן ניסיתי לעשות הכל כדי להתקין WSA הצלחתי בסוף אבל לא הצלחתי להריץ שום אפליקציה עליה.......
אני מנסה עכשיו דרך אימולטור LD שלפי נטפרי הוא הכי קל עם התעודת אבטחה...
מקווה שיעבוד כברתודה !!
-
@anaelkm2 האפליקציה עצמה עובדת?
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפליקציית טמו??:
אני מאמין ש @א-מ-ד יודע לענות יותר מפורט טוב ממני ..
גם אני לא כ"כ מבין בתעודות אבטחה... עם תעודת אבטחה תקינה האפליקציה אמורה להיפתח בנטפרי ויהיה סינון בתוך האפליקציה?
נראה לי שבכל זאת הדרך הכי טובה זה לנסות שוב להתקין WSA עם תעודות אבטחה מותקנות (יש הרבה נושאים בפורום על זה ועל בעיות בהתקנה ואפילו יש קטגוריה שלמה)
-
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
@anaelkm2
ל @ZVIZVI יש את האימולטור בלוסטאקס עם תעודה מובנית של נטפרי לספקי RL ו 019..זה אנדרואיד מאוד נמוך (4 נקודה משהו). אני לא בטוח שזה יתמוך באפליקציה.
-
@א-מ-ד לא הצלחתי ועברתי על כל האשכולות שיש בנושא WSA הכל נראה טוב נתתי גישה לקבצים, מצב מפתח פועל, איתור באגים הכל אבל בפועל טמו וגם אפליקציות אחרות פשוט נתקעות בשלב של "תהליך הכנה להתקנת אפליקציה" שעות...
ניסיתי עכשיו עם LDPLAYER תעודת אבטחה מותקנת אבל כנראה שלא פועלת בסינון בתוך האפליקציה...מה עוד לא ניסיתי?!
מה אפשר עוד לעשות?
-
@א-מ-ד @יוסף-אלחנן @יוסי-הטכנאי @מישהו12 @צדיק-תמים
@שניאור-שמחתייגתי מי שראיתי שמבין בעניין בפורום אשמח לעזרה :)..
ניסיתי גם להתקין אנדרואיד אורגינל גם בוירטואל בוקס וגם בתור מערכת הפעלה על מחשב אחר שיש לי פה ואין אינטרנט באפליקציה כנראה בגלל נטפרי, יש משהו לעשות בנידון? -
@מישהו12 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
התקנת כרוט?
אם צריך בשביל זה רוט, אז אולי כן כדאי להתייחס לכל השמועות שיש על האפליקציה שלהם...
לא יודע אם זה נכון, אבל למה שזה יצרוך רוט? -
פוסט זה נמחק!
-
התקנת כרוט?
אם צריך בשביל זה רוט, אז אולי כן כדאי להתייחס לכל השמועות שיש על האפליקציה שלהם...
לא יודע אם זה נכון, אבל למה שזה יצרוך רוט?מה הקשר?
אני מדבר על תעודת אבטחה כרוט - המון אפליקציות צריכות.לגבי האפליקציה עצמה, אין לי מושג באמת, אבל איפשהו בעבר ניתחנתי בפורום את ההרשאות שלה...
-
אני מדבר על תעודת אבטחה כרוט - המון אפליקציות צריכות.
אה, את זה כבר אמרתי לו...
אולי צריך תעודה ברמת מערכת...
-
@יוסף-אלחנן אפשר מדריכון איך עושים את זה בבקשה אין לי מושג...
תודה רבה חברים!!:)
וזה משנה אימולטור או וירטואל בוקס וכדו'...? או WSA? -
@anaelkm2 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
@יוסף-אלחנן אפשר מדריכון איך עושים את זה בבקשה אין לי מושג...
תודה רבה חברים!!:)
וזה משנה אימולטור או וירטואל בוקס וכדו'...? או WSA?WSA פשוט תתקין לפי המדריך של @A0533057932 . אין לי כרגע קישור, תחפש.
-
@פקז @יוסף-אלחנן @מישהו12 @א-מ-ד @שניאור-שמח מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??
חשבתי אולי להוריד דפדפן ולהתקין בWSA ומשם להוריד את התעודת אבטחה של נטפרי אבל שום אפליקציית דפדפן לא רצה על הWSA :...
ואולי להעתיק את התעודת אבטחה עצמה דרך הסייר של "תת מערכת של הWSA" אבל לאיפה?? לא מבין בזה...
-
@יוסף-אלחנן תודה רבה אח יקר, ניכר שאכפת לך ואתה רצה לעזור.. בפורום של נטפרי אין את המומחים כאן חד משמעית אני עוקב פה ושם.. פה יש את הכי מקצוענים וזה ניכר בתוצאות חיפוש בגוגל....
העניין הוא שבפורום נטפרי בכל הנוגע לWSA שולחים למדריך שיש כאן בפורום על זה..., ובכלל יש בתיקייה שהורדתי תעודת אבטחה מובנית... כך כתוב גם שם וגם במדריך פה... אז איפה הבעייה? צריך לנתב אותה למקום אחר אולי? אולי צריך להתקין אותה תחת אפשרות VPN/אפליקציות ולא רק WIFI .... אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד??