עזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??
-
@יוסף-אלחנן אני עם סייר קבצים FILEMANAGER והוא כותב לי "אירעה בעיה בניתוח החבילה."
מה זה יכול להיות?אנסה כבר להתקין עם MTMANAGER..
-
@anaelkm2 התקנתי MTmanager, נכנסתי כמובן דרך הסייר הזה לתקייה שבה האפליקציה TEMU והוא לא פותח לי ישר חלון התקנה כמו שאר אפליקציות
הוא פותח את זה כמו תיקייה היה שם קובץ BASE.APK לחצתי והוא כותב "הותקן בהצלחה" ובאמת יש את האייקון של TEMU במסך הבית
אבל הוא לא מגיב... לא נפתח כלום..
למה?! -
@anaelkm2 כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
תוכל להעלות לשרת של הפורום בבקשה?!
זה כנראה שוקל יותר מידי להרשאות בפורום...
-
@יוסף-אלחנן אז אולי שוב להעלות לדרייב אני בהיכון להוריד מיד לפני ש"יתפרסם לציבור" ...
-
@יוסף-אלחנן חד משמעית, ממש אלוף, הקרדיט כולו שלו.. אשמח שתעשה לי את זה :))
-
-
@יוסף-אלחנן תודה ענקית!!!
כבר מעדכן אם עובד :)) -
@יוסף-אלחנן מנסה עם אימולטור אחר, כבר מעדכן...
עריכה: בעצם אני רואה שבגלישה הכל חלק, בדרך כלל שיש בעיה בתעודת אבטחה זה מתבטא בגלישה שכל רגע יש דף חסימה כזה...
בטוח שזה קשור לתעודת אבטחה?
ואם כן מה זה אומר "ברמת מערכת"?
וואו רק באפליקציה של טמו זה כזה מסובך... מה הקטע של זה?! -
@יוסף-אלחנן ניסיתי לעשות הכל כדי להתקין WSA הצלחתי בסוף אבל לא הצלחתי להריץ שום אפליקציה עליה.......
אני מנסה עכשיו דרך אימולטור LD שלפי נטפרי הוא הכי קל עם התעודת אבטחה...
מקווה שיעבוד כברתודה !!
-
@anaelkm2 האפליקציה עצמה עובדת?
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפליקציית טמו??:
אני מאמין ש @א-מ-ד יודע לענות יותר מפורט טוב ממני ..
גם אני לא כ"כ מבין בתעודות אבטחה... עם תעודת אבטחה תקינה האפליקציה אמורה להיפתח בנטפרי ויהיה סינון בתוך האפליקציה?
נראה לי שבכל זאת הדרך הכי טובה זה לנסות שוב להתקין WSA עם תעודות אבטחה מותקנות (יש הרבה נושאים בפורום על זה ועל בעיות בהתקנה ואפילו יש קטגוריה שלמה)
-
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | מישהו יכול להוריד את אפלקציית טמו??:
@anaelkm2
ל @ZVIZVI יש את האימולטור בלוסטאקס עם תעודה מובנית של נטפרי לספקי RL ו 019..זה אנדרואיד מאוד נמוך (4 נקודה משהו). אני לא בטוח שזה יתמוך באפליקציה.