בירור | וויז בישראל עם שמות הרחובות באנגלית
-
מישהו יודע אם יש אפשרות להוריד קול לוויז שתוכל להיות עם הקראת שמות הרחובות באנגלית ? כי סתם כך יש רק בעברית את הקראת שמות הרחובות....
תודה ! -
א אחד יחיד ומיוחד סימן נושא זה כשאלה ב
-
מישהו יודע אם יש אפשרות להוריד קול לוויז שתוכל להיות עם הקראת שמות הרחובות באנגלית ? כי סתם כך יש רק בעברית את הקראת שמות הרחובות....
תודה !@אחד-יחיד-ומיוחד
תוכל להשתמש באפליקצית ניווט -
@אחד-יחיד-ומיוחד
תוכל להשתמש באפליקצית ניווט@יוני-10 כתב בבירור | וויז בישראל עם שמות הרחובות באנגלית:
@אחד-יחיד-ומיוחד
תוכל להשתמש באפליקצית ניווטאת זה אני יודע, אני שואל אם יש אופציה איכשהוא לוויז....
-
@יוני-10 כתב בבירור | וויז בישראל עם שמות הרחובות באנגלית:
@אחד-יחיד-ומיוחד
תוכל להשתמש באפליקצית ניווטאת זה אני יודע, אני שואל אם יש אופציה איכשהוא לוויז....
@אחד-יחיד-ומיוחד כתב בבירור | וויז בישראל עם שמות הרחובות באנגלית:
את זה אני יודע, אני שואל אם יש אופציה איכשהוא לוויז....
וויז מחובר לאינטרנט אז פחות נראה לי
-
תודה !@אחד-יחיד-ומיוחד תיכנס להגדרות > קול, ושם תבחר קול באנגלית...
-
@אחד-יחיד-ומיוחד תיכנס להגדרות > קול, ושם תבחר קול באנגלית...
@ginyes כתב בבירור | וויז בישראל עם שמות הרחובות באנגלית:
@אחד-יחיד-ומיוחד תיכנס להגדרות > קול, ושם תבחר קול באנגלית...
תודה, אבל אני יודע להיכנס להגדרות ולבחור ולשנות, ואני יודע גם כן שאני יכול להשתמש עם אפליקציה אחרת.
השאלה שלי היא על משהו ספציפי, דהיינו - האם יש איך להשיג קול בוויז באנגלית כולל שמות הרחובות ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות