בקשה | ניפוי באגים אלחוטי איך בדיוק?
-
@פקז וואו!!!
איזה גאון אתה אחי, ממש תותח!!
תראה באמת נכנס עכשיו
יופי עכשיו אני רגיל לתוכנה ADB בעברית שהעלו פה שיש פקודות מוכנות בהסוואה של לחיצה על מספר 1, 2, 3 וכו'.. עם מסך כחול כזה
איך אני עובד עם זה? איך אני מתקין אפליקציה? או מסיר? וכדו'..
וכן האם ניתן להפעיל את הניפוי באגים דרך USB עם פקודה ?
תודה רבה אחי היקר על הכל!! לא התייאשת, אין עלייך -
@פקז כתב בבקשה | ניפוי באגים אלחוטי איך בדיוק?:
adb shell settings put global adb_enabled 1
אני בשוק!!
הרצתי את הפקודה שהבאת מהצ'אט GPT
adb shell settings put global adb_enabled 1וזה פשוט העביר את האיתור באגים בUSB למצב פעיל [המתג עצמו נשאר קפוא] זה ממש מטורף!!!
עכשיו אני יכול לעבוד עם הADB הידידותי בעברית ולעשות הכל משם, מקווה שלא אתקל בקשיים נוספים בהמשך, תודה רבה על הכל אחי!! -
@פקז לצערי שוב יש בעייה
נכנסתי לADB הכחול בעברית, שמתי כמה אפלייקציות בתקייה מקור שלו
והלכתי לפי ההוראות והוא לא מצליח להתקין, יכול להיות שזה גם קשור לחסימה של הגרסא? דיי עד איפה?
הנה צילום מסך של השגיאה
אגב ניסיתי לעשות פעולות אחרות דרך הADB הזה כמו צילום מסך או הצגת נתונים של המכשיר וכו'.. וזה פעל כלומר הוא כן מתממשק איתו טוב
מה הסיבה לשגיאה? אני מסתבך פשוט עם הCMD השחור [אולי גם שם לא יעבוד?] וגם בCMD הזה אפשר להתקין כמה אפליקציות ברצף שזה קריטי בשבילי יש הרבה אפליקציות שאני רוצה להשים בהזדמנות הזאת ולהתקין אחד אחד זה כבד עליי...
תודה -
-
@פקז כתב בבקשה | ניפוי באגים אלחוטי איך בדיוק?:
@anaelkm2 תוכל לנסות להתקין עם הטרמינל הרגיל (השחור) ולעשות צילום מסך של הפלט?
גם נכשל :
הנה צילום מסך
לא ניתן דרך פקודה להסיר את החסימה של ההתקנת אפליקציות דרך ADB, או אם כבר הגענו לזה, אז פקודה שתסיר את החסימה ותאפשר להתקין APK ישירות מהפלאפון? -
@פקז
הנה תמונה שניסיתי להתקין APK דך הניפוי באגים אלחוטי- וכתב לי כך:
ביצוע התקנת סטרימינג
adb: נכשל בהתקנת מנהל-mt-מתורגם.apk: שגיאה: התקנת adb אסורה!!עריכה: עכשיו ניסיתי גם דרך USB דשוב ואותה שגיאה בדיוק.. "התקנת ADB אסורה" כלומר זה קשור בגרסא!
אין שום פקודה שמסירה את ההגבלה הזאת?
או לחלופין פקודה שמסירה את ההגבלה להתקין מהפלא'? -
@anaelkm2 יכול להיות שיש דרך, אין לי מושג, אבל מה שכן זה כבר נקרא פריצת סינונים וזה נגד חוקי הפורום.
לגבי הוויפי תנסה לרשום את הפקודה הבאה, שים לב שכנראה אחר כך לא תוכל להתחבר עם ניפוי אלחוטיsu -c rm /vendor/bin/hw/wpa_supplican